Επειδη ειμαι φιλαληθεις διαβαστε πως μου ειρθε το PS3........αληθεια ειναι
Eνα μεσημερi εκει που περπατουσα ξαφνου 10 μετρα μακρια απο εναν καδο απορριματων βρισκω χαμω ενα PS3 δεν πιστευα στα ματια μου , αλλα κατευθειαν το πηρα εψαξα εκει γυρω μηπως ειχαν αφεισει και κανενα περιφεριακο οπως κανα χειρηστιριο ή καλωδια αλλα τιποτα σκετη η κονσολα , δεν πειραζει μη τα θελω ολα δικα μου , αλλα ελεγα δεν μπορει χαλασμενο θα ειναι αφου το εχουν πεταξει κατι θα εχει βρε αδερφε τετοια πραματα δεν τα πετανε.
Αφου φτανω μες την τρελη χαρα σπιτι μου παω αγοραζω καλωδιο συνδεσης σε οθονη και το βαζω μπρος ,χειριστιριο ειχα, αφου εχω παει και νοικιασει ενα game να δω εαν παιζει.
Να τονισω οτι οπως κρατω το PS3 και το γυρνω αργα και απαλα 180 μοιρες ακουγονται 2 μικροι θορυβοι δηλαδη 2 μικρα αντικειμενα πανε και ερχονται μεσα του , το κοιταξα παντου δεν εχει ουτε ενα σημαδι πεσιματος και ουτε βιαιου χτηπηματος με χερι.Ειναι στην τριχα.Βαζω το παιχνιδι δεν το παιζει βαζω DVD ταινια δεν την παιζει κοιταω μεσα στα αρχεια του τιποτα ιδιαιτερο τραβαω ενα format και περναω το 3.30 firmware και εχω μεινει εκει δεν παιζει ακομα και τωρα τιποτα.
Ακολουθει ενα βιντεο στο οποιο εχω τοποθετηση ακριβως διπλα στην θυρα του Blue-ray lazer το μικροφωνο για να ακουσετε τους ηχους που κανει , αφου παρει μεσα το CD συνεχιζει να "ζητα" CD παολο που οτ εχει παρει μεσα , ακομα στο τελος που ηθελα να βγαλω το CD ξερω πατουσα λαθος κουμπι στην τριτη φορα το καταλαβα
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6Zu-UDQTsG0"]YouTube- My PS3 80 GB has got a problem probably lens problem[/ame]
Μηπως εχει προβλημα to blue-ray laser ,διαβασα οτι πριν απο ολα αγοραζουμε υγρο καθαριστικο για κεφαλες lazer και την καθαριζουμε με κυκλικη κινηση με μπατονετες.Αυτο το υγρο απο που το βρησκω και σε τι τιμες ειναι?
Ειδημωνες του ειδους χρειαζομαι την τεχνογνωσια σας.
Το ps3 λεει αυτα
System Software : Version 3.30
Free space : 64 GB/74 GB οποτε μαλλον ειναι των 80 GB
ευχαριστω για τον χρονο σας