Η πικρα μου ξερεις πια ειναι Δημητρη;Βλεπεις επειδη εδω στην Ελλαδα προσπαθουν ολοι να βγαλουν απο την μυγα ξιγγι και με τα χομπυ γινεται το κατι αλλο(ξερουμε οτι κανενα χομπυ δεν ειναι φτηνο, αλλα στην Ελλαδα το παρακανουν με τις τιμες) και επειδη κατα καιρους εχω ασχοληθει με αρκετα χομπυ απο τα οποια διατηρησα μερικα και εχω εμπειρια στο θεμα.Σε μαγαζια λοιπον που εμπορευονται τετοια αντικειμενα, θες πες τα παλιατζιδικα, θες πες τα αντικερι θες πες τα παλαιοπωλεια οπως θες πεστα...Εαν πας αυτην την στιγμη και βρεις εστω και ΕΝΑ ραδιοφωνο το οποιο θα το πουλανε κατω απο 100ε ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ελα να τα πουμε.Και προφανως για συντηρηση ουτε λογος...Εαν καταφερνεις να βρεις το πρωτογενες υλικο(ραδιοφωνα) απο γνωστους/συγγενεις και απο γυρες σε χωρια εισαι καλυμενος...Η αν εχεις κανεναν γνωστο σου παλιατζη/σιδερα, συνηθως τσιγγανεϊρος ασχολουνται με αυτα και του πεις μολις σου πεσει κανενα θα σε δωσω ενα 20ρικο αμα μου αρεσει κατι γινεται.Αλλιως πιστευω οτι εισαι καταδικασμενος να ψαχνεις στο ιντερνετ για καμια παλιοευκαιρια...Οσο μου γυρναει στο μυαλο τι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ με αντικες παιζουν εξω, δεν αντεχω, με τρελλενει...