Σελίδα 8 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 112
    Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Η πικρα μου ξερεις πια ειναι Δημητρη;Βλεπεις επειδη εδω στην Ελλαδα προσπαθουν ολοι να βγαλουν απο την μυγα ξιγγι και με τα χομπυ γινεται το κατι αλλο(ξερουμε οτι κανενα χομπυ δεν ειναι φτηνο, αλλα στην Ελλαδα το παρακανουν με τις τιμες) και επειδη κατα καιρους εχω ασχοληθει με αρκετα χομπυ απο τα οποια διατηρησα μερικα και εχω εμπειρια στο θεμα.Σε μαγαζια λοιπον που εμπορευονται τετοια αντικειμενα, θες πες τα παλιατζιδικα, θες πες τα αντικερι θες πες τα παλαιοπωλεια οπως θες πεστα...Εαν πας αυτην την στιγμη και βρεις εστω και ΕΝΑ ραδιοφωνο το οποιο θα το πουλανε κατω απο 100ε ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ελα να τα πουμε.Και προφανως για συντηρηση ουτε λογος...Εαν καταφερνεις να βρεις το πρωτογενες υλικο(ραδιοφωνα) απο γνωστους/συγγενεις και απο γυρες σε χωρια εισαι καλυμενος...Η αν εχεις κανεναν γνωστο σου παλιατζη/σιδερα, συνηθως τσιγγανεϊρος ασχολουνται με αυτα και του πεις μολις σου πεσει κανενα θα σε δωσω ενα 20ρικο αμα μου αρεσει κατι γινεται.Αλλιως πιστευω οτι εισαι καταδικασμενος να ψαχνεις στο ιντερνετ για καμια παλιοευκαιρια...Οσο μου γυρναει στο μυαλο τι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ με αντικες παιζουν εξω, δεν αντεχω, με τρελλενει...
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη Thanos10
    Μέλος
    Όνομα
    θανος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Μπραβο Παναγιωτη που ασχολεισαι με τα παλια ραδιοφωνα εχω και εγω τρελα με αυτα εχω μαζεψει 3 κομματια το τελευταιο το επισκευαζω τωρα.

Το avatar του χρήστη weather1967
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα-Περιστέρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Phatt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να κανουμε και ενα update.Συνεχισα ελεγχοντας πολλες αντιστασεις και με ευχαριστη εκπληξη διαπιστωσα οτι ολες εχουν αποδεκτες αποκλισεις απο τις τιμες τους!Συγκεκριμενα ορισμενες εχουν και αποκλιση μικροτερη του 1%.Μπραβο τους.
    Απο βδομαδα, θα αρχισω να μετραω και να παραγγελνω τους πυκνωτες, μιας και αγορασα καπασιτομετρο, περιμενω να ερθει.
    Μια απορια επισης, οταν μετραμε τους πυκνωτες χρειαζεται και εκει να ξεκολλισουμε το ενα ακρο τους απο το κυκλωμα, οπως και στις αντιστασεις;
    Παναγιώτη οπως πολυ σωστα ανεφερε ο φιλος Φίλλιπας για τους ηλεκτρολυτικούς με την πολικότητα,να συμπληρωσω οτι αν εχεις ανοιξη το ραδιο και εχει λειτουργησει προσφατα , πριν μετρησεις τους ηλεκτρολυτικους να τους εκφορτισεις .
    Δημήτρης
    Aθήνα - Περιστέρι
    http://users.otenet.gr/~meteo/index.html

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Το εχω στο νου μου Δημητρη, να εισαι καλα.
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    Ν.Αγχίαλος

Προεπιλογή

Αν ενδιαφέρεται κανένας φίλος

http://cgi.ebay.de/Nordmende-Othello...item2a05d3c145

Προεπιλογή

Όρεξη νά έχεις νά φτιάχνεις καί λεφτά νά πετάς,καί βρίσκεις καί εδώ ευκαιρίες.Κοίτα εδώ, κρυσταλικός δέκτης heliogen τού 1936 αγορασμένος στό μοναστηράκι γιά 5 ευρώ.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Αντωνη, υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι γνωστα στο ευρυ κοινο και καποια αλλα οχι.Αναμεσα σε ολοκληρη την Ελλαδα, υπαρχει κοσμος που του αρεσουν τα παλαια ραδιοφωνα και ομως δεν εχει καμια σχεση με τα ηλεκτρονικα.Εξ'αιτιας αυτων, τα ραδιοφωνα πηραν αυτην την τιμη.Εαν δεν υπηρχε κοινο, δεν θα υπηρχαν και τιμες.Επισης, πολλες φορες, εχω δει τρελλες τιμες μονο και μονο επειδη καποια πραγματα δειχνουν φανταχτερα, χωρις να εχουν αξια πραγματικη.Ολα εχουν να κανουν ουσιαστικα με την γνωση.Οταν δεν υπαρχει γνωση, ο καθενας κανει το παιχνιδι/παζαρι του, προσπαθωντας να καταφερει οτιδηποτε προς κερδος του.Στην προκειμενη περιπτωση, ο πωλητης να "ψαρεψει" τους αγοραστες του.Εαν τριγυρνας στα σοκακια του μοναστηρακιου τις Κυριακες, σιγουρα με καταλαβαινεις, το ποσο υπερτιμημενα ειναι τα πραγματα εκει.Πριν μερικα χρονια για παραδειγμα, αγορασα απο εκει δυο στρατιωτικα μαγνητικα τηλεφωνα ericsson για 45ε και τα 2 μαζι, το ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και το αλλο απο ανακατασκευη.Πριν μερικους μηνες ξαναπηγα γιατι αυτα γυαλισαν σε εναν φιλο μου και ηθελε ενα ζευγαρι, και ο κυριος που μου τα πουλησε μου ειπε οτι αν του τα παω τωρα, τα αγοραζει αυτος προς 60ε το κομματι!

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Λοιπον επι του θεματος.Ηρθε επιτελους το οργανο και επεσα με τα μουτρα στις μετρησεις.Ο τριπλος στην τροφοδοσια κοντα με ονομαστικη 50uf δεν εδωσε πανω απο 35-38uf.Ενας αλλος ομως, ηλεκτρολυτικος και αυτος, με ονομαστικη 100uf, εδωσε 167uf μετρηση.Ειναι λοιπον δυνατον οι πυκνωτες να ξεφευγουν και προς τα πανω;Συνεχιζω τις μετρησεις...

EDIT: Επισης, ποιες ειναι οι αποδεκτες τιμες αποκλισης;Απο ποιο σημειο και μετα κρινουμε οτι ενα υλικο χριζει αντικαταστασης;Ισχυει το ιδιο και οταν η τιμη ξεφευγει προς τα πανω;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Phatt : 31-03-10 στις 21:38

Προεπιλογή

Παναγιώτη σίγουρα ο καθένας ζητάει νά κονομήσει.Βέβαια τά περισσότερα δέν αξίζουν τά λεφτά τους.Έχει τύχει όμως νά πάρω καί κομμάτια μέ πρόβλημα πού μετά τά έφτιαξα σέ πολύ χαμηλές τιμές π.χ καί 20 ευρώ.Τώρα όμως ο κόσμος δέν πάει νά δώσει 150 καί 200 ευρώ γιά κάτι πού έχει τά χάλια του.Ήμουν Βερολίνο πρίν από 1 μήνα.Κάνουν κάθε κυριακή παζάρι καί τό τί βρίσκεις δέν περιγράφεται.Ενδεικτικά σού λέω πήρα πιστόλι κολλητήρι βέλλερ μέ όλα τά παρελκόμενα σάν καινούργιο γιά 10 ευρώ.

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Arta

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από papg Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ενδιαφέρεται κανένας φίλος

http://cgi.ebay.de/Nordmende-Othello...item2a05d3c145

δεν στελνει Ελλαδα
    (και αν στειλει τα ταχυδρομικα μπορει να φτασουν και 50 €)
    ασε που θελει και δυο μερες ακομα για να τελειωσει η δημοπρασια

συνηθως κλεινουν στο 50 €

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. βλαβη σε tv nordmende
    από gdimis στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-11, 23:02
  2. NORDMENDE N2121CB
    από johnkou στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-11, 15:23