http://elektrotanya.com/acer_aspire_.../download.html μπορει να χρειαστει
http://elektrotanya.com/acer_aspire_.../download.html μπορει να χρειαστει
Φιλε μου μπορει να φανω παραλογος και βλακας στο φορουμ αμα σου το πω αυτο. Δοκιμασε μια να βγάλεις την μπαταρια απο το λαπ τοπ σου και ξεκινα να κανεις την εγκατασταση των windows. Ειχα μια φορα ενα προβλημα που δεν μπορουσα να κανω εγκατασταση των windows σε acer και το προβλημα μου λυθηκε με το βγάζω την μπαταρια.Δοκιμασε μια δεν κοστιζει σε τιποτα.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές θα τα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε το δίσκο τον έχω κάνει format σε άλλο pc λειτουργεί κανονικά. Έχω δοκιμάσει το acronis θα δοκιμάσω και το Gparted.
Επιλογή για sata raid δεν βρήκα.
Αυτό που βλέπω στην εικόνα είναι κάποιο smd επιφανείας τρανζίστορ η fet δεν βλέπω οπτικά να έχω κάτι καμένο μαυρισμένο.
Το πλαστικό δεν είναι φουσκωμένο η λιωμένο.
Η μπαταρία μου έχει τύχη και εμένα την έχω βγάλει από επάνω.
Κάτι μου λέει ότι κάτι παίζει με το BIOS και που έκανα το δίσκο FORMAT σε άλλο pc
Με Safe Mode επιλογή. Βλέπεις να καταγράφονται αρχεία στην οθόνη ?
Μόνο Format έκανες στο άλλο PC ή εγκατάσταση και προσπαθείς να μεταφέρεις το δίσκο ?
Μόνο format σε NTFS τώρα ο δίσκος δεν έχει δεδομένα
Αυτο εφτανε. Καλη η πλακα, αλλα το λαπτοπ φοραει την 7600, μια απο τις προβληματικες καρτες της nvidia λογω υψηλων θερμοκρασιων και κακης κολλησης στο bga. Ειναι πολυ πιθανο να φταει αυτο, ειδικα αμα στο εκανε με τα απο καιρο. Ξεκινα με ενα blower η πιεστικο αερα (οχι τις φυαλες δεν κανουν δουλεια, εννοω με κομπρεσερ) στον ανεμιστηρα, και αν αποτυχει δοκιμασε να κατεβασεις ενα bios update απο την σελιδα της acer μπας και σηκωσει παραπανω στροφες ο ανεμιστηρας και την βγαλεις καθαρη. Αλλιως ειναι πολυ πιθανο να χρειαστει λυσιμο και περασμα με παστα (διοτι 90% φοραει το γελειο thermal pad που μονο δουλεια δεν κανει)
AAAAA! ΙΣΩΣ (λεω ισως, σπανια περιπτωση αλλα εχει τυχει 1-2 φορες) αν φοραει πανω απο 2gb μνημης ξηλωσε τα και ασε το πολυ 2. Καμια φορα τα 32μπιτα windows εχουν κολληματα με ανω των 2gb λογω περιορισμου
καλημερα παιδια ακριβως το ιδιο πραμα αντιμετωπιζο και εγς με εναν compaq presario ξυλωσα ολο το laptop καθαρισα ανεμιστηρες ψυκτρες αλλαξα ram σκληρο , dvd driver αλλα το προβλημα παραμενει με το που φορτωνο ενα livecd η οταν ξεκιναω μια εγκατασταση windows η θα κολησει η θα μ βγαλει μπλε οθονη με hardware problem. επισης οπως λεει ενας φιλος για το touchpad τον ειχα τεσταρει ξυλομενο μονο με τσ ακρως απαραιτητα για να δουλεψει. εδω και 4 μερες εχω φαει ωρες τι στο καλο να λετε οτι ειναι?
δοκιμασε reflow στη καρτα γραφικων
Η οθονη φιλε μου δουλευει κανονικα ξεκιναει το bios φενονται γραμματα κλπ (δοκιμασα και reflow) ειπα δεν μπορει αλλα δεν χρειαστικε ουσιαστικα διοτι η ψυκτρα που φοραει η βαση βιδωνει κυριολεκτικα και πανω στην καρτα γραφικων οποτε την παταει καλα.... πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια ασχολιας με τους υπολογιστες..... καμια αλλη γνωμη πραγματικα θα ημουν ευγνομων
κανε τεστ τις μνημες me to memtest που ειναι bootable,αν κολλλησει και ενω ειναι σε dos τοτε καποια απο τις μνημες εχει προβλημα.