Γεια σας έχω ένα ACER Aspire 5680 το οποίο ανάβει κανονικά το ΒΙOS δεν μου βλέπει κανένα πρόβλημα, φοράει windows xp και μου γράφει να προχωρήσω σε μη ασφαλή λειτουργία η κανονική εκκίνηση των windows. Ότι και να επιλέξω από τα παραπάνω δεν ξεκινάει και ΚΟΛΛΑΕΙ εκεί. Ξεκίνησα να κάνω format προχωράει στην διαδικασία φορτώνοντας τα απαραίτητα αλλά πριν φτάσει στην επιλογή για να πατήσω F8 και να αποδεχτώ τους όρους χρήσης μου βγάζει μαύρη οθόνη και ένα κέρσορα επάνω αριστερά που αναβοσβήνει.Έχω δοκιμάσει άλλες μνήμες RAM ,άλλο σκληρό δίσκο SATA και έχω βγάλει και την μπαταρία από το BIOS, το πρόβλημα παραμένει στην ίδια κατάσταση. Δοκίμασα να φορτώσω και μια έκδοση από Linux και εκεί το ίδιο πρόβλημα,
μάλιστα έβαλα και ένα δίσκο SATA με φορτωμένα VISTA από άλλο μηχάνημα, διαφοροποιήθηκε το πρόβλημα. Φτάνει μέχρι τη μπάρα φόρτωσης το VISTA και σταματά εκεί κολλημένο. ξέχασα να σας πω έχω δοκιμάσει και άλλη συσκευή DVDR μήπως και δεν διαβάζει σωστά.
Η main board είναι η la-2921p
Ακούω ιδέες μήπως κανένας έχει συνάντησε το πρόβλημα θα με βοηθούσε παρά πολύ. Ευχαριστώ έκτων προτέρων.