Σελίδα 3 από 12 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 112

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Arta

Προεπιλογή

βαλε εξωτερικη κεραια για τα FM ενα κομματι καλωδιο γυρω στο 1 μετρο για αρχη και για τα Μεσαια-Βραχεα (ΑΜ-SW) θελει καμμια 10/ρια μετρα εκει θα δεις μεγαλη διαφορα γιατι θα πιασει πολλους σταθμους
    ο φεριτης βοηθαει στη ληψη του σταθμου
    και τον περιστρεφεις μεχρι να εχεις τη μεγιστη αποδοση (στα ΑΜ η MW η ονομασια ειναι η ιδια)
    στα Μακρα (LW) δυσκολα θα ακουσεις σταθμο,μην απογοητευτεις και νομιζεις οτι εχει βλαβη το ραδιοφωνο

Η πρωτη κλιμακα 150ΚHz εως τα 300KHz LW τα μακρά LW
    Η επομενη 550KHz εως τα 1600KHz ΑΜ-ΜW η μεσαία (εδω θα ακουσεις πολλους σταθμους προς το 1600 εχει τους "ραδιοπειρατες".
    απο τα 6MHz εως τα 10.5ΜΗz SW h βραχέα - εδω θα πιασεις μακρινους σταθμους περισοτερους το βραδυ μολις πεσει ο ηλιος
    απο τα 87MHz εως τα 108ΜΗz ειναι τα FM

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Παναγιωτη για το σπασμενο τζαμι μπορεις να κανεις κατι αλλο (που το εχω διαβασει βεβαια-δεν το εχω κανει ο ιδιος).Μπορεις να σκαναρεις το τζαμι και -αφου διορθωσεις τις ατελειες με Paintshop η Photoshop- να το τυπωσεις με laser εκτυπωτη σε ειδικες πλαστικες διαφανειες (αυτες που χρησιμοποιουσαν στα overhead projectors).Mετα βαζεις μπροστα ενα τζαμι και εισαι ετοιμος.Αν δεν μπορεις εσυ μπορεις να πας σε καποιο μαγαζι Desktop publishing που λογικα θα μπορουν να το κανουν.Καλη συνεχεια!

Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Γρηγορη πολυ ωραια η ιδεα σου και με καλες πιθανοτητες επιτυχιας και αισθητικης.Θα το κρατησω ομως ως εχει αν και σπασμενο γιατι δεν αισθανομαι καλα να εχω το γνησιο στα χερια μου και να βαλω κατι αλλο...Για οσους με καταλαβαινουν...
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Φυσικα και σε καταλαβαινω!Περιμενουμε photos oταν τελειωσεις!

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Το να τελειωσω ειναι κατι που θα αργησει, γιατι αφ'ενος προχωρω αργα, πρεπει καποια στιγμη να αγορασω και υλικα, εχουμε δουλεια.Φωτο θα αναρτιουνται και κατα την προοδο.

Στο θεμα μας! Αυτο το ποντεσιομετρο πως το καθαριζουμε;Μπορουμε να ριξουμε καποιο συγκεκριμενο spray αφοβα;Στην δευτερη φωτο φαινεται η επαφη που ειναι ενα καρφι εφαπτομενο πανω σε μια μαυρη επιφανεια(καρβουνακι/γραφιτης; )

"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη Thanos10
    Μέλος
    Όνομα
    θανος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Παναγιωτη ο γραφιτης εχει τα χαλια του αλλαξε ποντασιομετρο.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Θανο σου υποσχομαι οτι θα το ψαξω, δεν ξερω κατα ποσο θα καταφερω να βρω γιατι αυτο το ποντεσιομετρο ειναι ο εξωτερικος αξονας του ομοαξονικου κουμπιου και δεν ξερω αν θα με βολεψει και το μηκος.Ειδωμεν...

Το avatar του χρήστη weather1967
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα-Περιστέρι

Προεπιλογή

Ενα πολύ καλό θέμα άνοιξε ο φίλος Παναγιώτης και τού εύχομαι καλή επιτυχία.
    Σκέφτηκα οτι ίσως κάποια στιγμή και άλλοι φίλοι να κάνουν αναπαλαιώσεις ραδιοφώνων ,και για να μήν ψάχνουν ,οι ανοίγουν νέο θέμα, ίσως αν συμφωνούν καί οι admins να γινόταν sticky αυτό τό post τού Παναγιώτη,πού θα συμβάλει και θά βοηθήση μελλοντικούς φιλους,
    με θέμα αναπαλαιώσεις παλαιών ραδιοφώνων .
    Οσο για το ποτενσιόμετρο να συμφωνήσω με τον φίλο Θάνο η κατάσταση τού γραφίτη ,δέν φαίνεται καί ότι καλύτερο ,και καλό ειναι να αντικατασταθή.
    Δημήτρης
    Aθήνα - Περιστέρι
    http://users.otenet.gr/~meteo/index.html

Το avatar του χρήστη electron00b
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    alx
    Περιοχή
    salonika

Προεπιλογή

σχετικα με το ραγισμενο πανελ μπορεις να κανεις τα εξης
    βγαλε μια καθαρη κ "ευθεια" φωτογραφια τύπωσε το σε πραγματικες διαστασεις κ κολλα το σε ενα κομματι γυαλι ιδιων διαστασεων με το προτοπτυπο, ενας "τζαμας" θα μπορεσει να σου κανει τις τρυπες για τους ρυθμιστες
    το αποτελεσμα θα κριθει απο τη ποιοτητα της φωτο που θα τραβηξεις.

η αλλη επιλογη ειναι με μια ρητικη -εποξικη ή πολυεστερικη- ή ακομα κ αλτακολ ενω εχεις ευθηγραμισει ολα τα κομματια να το περασεις μια ψιλη στρωση στις ρωγμες ωστε να κολλησουν μεταξυ τους κ να αποφυγεις μεγαλυτερη ζημια
    μετα με ενα ψιλο ντουκοχαρτο θα σβησεις οποια ατελεια..

οπως κ να εχει καλη συνεχεια στην αναπαλαιωση!!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν ξέρω αν αυτό που σκέφτηκα στέκει, αλλά τoν τελευταίο καιρό βλέπω διαφημίσεις για επιτόπου επισκευή παρ-μπριζ αυτοκινήτου με ειδική διαφανή ρητίνη. Δεν ξέρω αν μπορούν, ούτε τι τιμή θα ζητήσουν. Γιατί δεν παίρνεις την πρόσοψη να πας να την δούνε μια βόλτα. Έτσι θα είναι original και λογικά αν μπορούνε θα είναι και ωραίο το αποτέλεσμα. Αν έχει κάποιος γνώσεις ή εμπειρία από αυτή την μέθοδο ας μας πει. Καλή συνέχεια!

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. βλαβη σε tv nordmende
    από gdimis στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-11, 23:02
  2. NORDMENDE N2121CB
    από johnkou στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-11, 15:23
  3. βλάβη σε NORDMENDE 3604 σασί F14
    από chip στο forum Τηλεόραση