Τελικά δούλεψε...οι αντιστάσεις στα εξόδου (βλακεία μου)είχαν τελείως λάθος τιμή...η μια κομμένη τελείως η άλλη είχε "αναβαθμιστεί" σε ΚΩμάλλον με το βραχυκύκλωμα στα εξόδου την "άκουσαν"και δεν πονηρεύτηκα-άλλαξα μόνον όσες είχαν οπτικά "αρπάξει"...ρύθμισα και το ρεύμα επιτέλους και έκανε το πρώτο του "πάρτυ"στο πάγκο σαν επισκευασμένος...
στις φωτό οι φάσεις της επισκευής και μερικές μετρήσεις και ΠΑΛΙ όχι με σωστή γεννήτρια αλλά με τη γεννήτρια του λάπτοπ από το "electronic workbench "...
στο τετράγωνο μου τα χαλάει λίγο αλλά δεν περιμένω θαύματα από 20+χρονών μηχάνημα ούτε και από τη γεννήτρια το τέλειο σήμα...στην δε απόκριση καλά πήγε-αναπάντεχα καλά θα έλεγα-...
στην προτελευταία φωτό τα απομεινάρια ενός πάρτυ...
και στην τελευταία το πακέτο έτοιμο προς χρήση...
Ο ήχος του είναι πολύ γλυκός,μεστός και με έμφαση στις μεσοχαμηλές,αλλά στα πολύ-πολύ χαμηλά είναι χαλαρός (σχεδόν δεν αποκρίνεται στα 20Hz) και μάλλον θέλει ψάξιμο σε πυκνωτές κλπ. αλλά ούτε του παρόντος είναι ούτε γεννήτρια έχω να δω που πραγματικά πάσχει,αν και έχω όρεξη...μια άλλη φορά...
Α! Info που παραλίγο να ξεχάσω: προς πληροφόρηση,το σχέδιο που σχεδόν ταιριάζει είναι του JA-366...είναι σχεδόν ίδιοι ενισχυτές και απο ισχύ και από κύκλωμα...
ας είναι καλά η electroTanya
Υγ.: στη τελευταία φωτό λείπει το κουμπί από τον equalizer....σας περισσεύει κανένα ίδιο;