Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Προεπιλογή

φιλε εκ φυσεως οι σονυ εχουν καθυστερηση στο να ανοιξουν ειδικα αν ειναι κ κρυες,μπορει κ 10 sec,κ οταν αλλαζεις καναλια 2 δευτερα στανταρ.οπως επισης εχουν κ μια σταθμη σηματος κατω απτην οποια αντι να σου δειχνουν χιονι μαυριζουν την εικονα.βεβαια,σπανια ισως να μπορεις να διακρινεις εικονα,αλλα αυτη να μαυριζει μετα απο 2-3 sec.παντως δεν νομιζω οτι ειναι βλαβη.μιλαω εκ πειρας.

Το avatar του χρήστη pavlakis
    Μέλος
    Όνομα
    Παυλος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Συμβαινει αυτο που λες xifis,εχω ομως δυο καναλια αναλογικα στα οποια δεν εχω ουτε εικονα ουτε ηχο.Αυτα τα προβληματα δεν υπηρχαν ομως στο παρελθον.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?
    Ρωτωντας πας στην πολη.

Προεπιλογή

κοιτα αν στο κανει σε 2 μονο καναλια ενω ολα τα υπολοιπα δουλευουν κομπλε,δοκιμασε να τα πιασεις απο αλλη κεραια εκπομπης.η παιξε με την μικρορυθμιση συχνοτητας που εχει απτο μενου,(FINE) το λεει σε παλιοτερες.

παντως κ μενα τις προαλλες εντελως ξαφνικα σε ενα καναλι το τζι-τιβι ενω ειχε εικονα κ ηχο κανονικα,μου μαυριζε την εικονα κ εκοβε τον ηχο.εκανα μπρος πισω το καναλι,ξαναδειχνε,κ μετα παλι το ιδιο.ισως ηταν προβλημα του σταθμου γιατι παρα την κεντρικη κεραια,η σταθμη του συγκεκριμενου καναλιου ειναι ασταθης πολλες φορες κ αλλοτε παιζει καλα αλλοτε σαν εξασθενημενα,κ γενικα εχει πολλα απροβλεπτα στο προγραμα του.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. sony 25".
    από fanis82 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-09, 18:26

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •