-
ακουστικά
γεια σας παιδια!καλησπερα!εχω κατι ακουστικα,αρκετα μεγαλα και ακουω συνηθως στον υπολογιστη μουσικη.μια μερα ομως, τα τραβηξε ο αδερφος μου αποτομα και ξεκολλησε το βισματακι.πηγα αγορασα ενα βισματακι και το κολλησα με κολλητηρι.τα δοκιμασα και απο θεμα διαμορφωσης ηχου ηταν οκ.ομως το προβλημα ειναι το εξης.καμια φορα κουναω το καλωδιο που ναι γυρω στα 10 μετρα και εκει 30 εκατοστα απ το βισμα, χανεται ο ηχος.το ξανακουναω και επανερχεται.γιατι?μου χαν πει εδω στη σελιδα πως μπορει να χει κοπει καποιο μερος του καλωδιο.εγω εκοψα απ τα 10 μετρα που ναι το καλωδιο κανα μετρο μηπως και υπηρχε καμια διαρροη.το κολλησαπαλι το βισμα αλλα παλι τα ιδια.τι μου προτεινεται?και μονωτικη ταινεια εχω βαλει και παλι τα ιδια.καμια ιδεα???
-
-
μαλλον εχει κ αλλου προβλημα το καλωδιο.εκτος κ αν το βυσμα σου κολυμπαει κ δε πιανει καλα στην υποδοχη.σιγουρεψου οτι ειναι σταθερο κ κουνα τμηματικα το καλωδιο,μεχρι να βρεις το κομματι που ειναι κομενο.για να μιλαμε για 10 μετρα ομως μονο κ μονο λογω μηκους θα κακοποιηθηκε σιγουρα απο δω κ αποκει.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης