Γειά σας προσπάθησα να φτιάξω ένα χαλασμένο τζακ σε ενα λαπτοπ fujitsu siemensamilo d 7850.
βασικα το τζακ είναι αυτό που είχε...
http://www.laptopjacks.com/view_part...-FJ221525.html
επειδή το πίσω μέρος το (+) δηλαδή είχε σπάσει και δεν υπήρχε καθόλου και απο ότο είδα έμπαινε και συνδεόταν στην κάτω πλευρά της πλακέτας. το έφτιαξα με ένα καλώδιο και ένα φις αλλα δυστηχώς δεν έγινε τίποτα.
Επειδή όπως είπα το πίσω μέρος είχε σπάσει και έλειπε τελείως (είχε επέμβει κάποιος πρίν απο εμένα θα ήθελα να ρωτήσω εάν τυχαίνει και έχει ασχοληθεί κάποιος με το συγκεκριμένο μοντέλο και θα μπορούσε να μου στήλει κάποια φωτο απο την πλακέτα με το τζακ επάνω να δώ πως ακριβώς έπιανε το (+) στην πλακέτα η εαν έχει το ίδιο μοντέλο κάποιος και τυχαίνει να το σκαλίζει...να μου έβγαζε μια φώτο της σύνδεσης του τζάκ (για το (+) μιλάω πάντα το (-) είναι ξεκάθαρο που έπιανε...
Για service manual δεν ρωτάω καθώς έφαγα το ίντερνετ καΙ ΔΕν βρήκα....οποτε...
Εαν δεν καταφέρω τελικα τίποτα σκέφτομαι να δώσω απο ένα τροφοδοτικο 15 βολτ στο σημείο που μπάινει η μπαταρία (*14.8βολτ) (θα τον κάνω σταθερό υπολογιστή)...φυσικά χωρίς τη μπαταρία επάνω αλλά έχει 6 πίν η μπαταρία οπότε πρεπει να βρώ ποιο είναι το + και ποιο το - καμιά ιδέα κάποιος γιαυτό? (τη μπαταρία τη μέτρησα και δεν έχει πουθενά τάση καθώς ειναι αφόρτιστη τελείως οπότε δεν μπορώ να τα βρώ έτσι..)
ευχαριστω