λοιπον πρεπει να βρουμε μια λυση για τη συσκευη και να μην συζηταμε για τους εξουσιοδοτημενους και τις τακτικες τους περιμενε λιγο να δω το μοντελο και να σου τι παιζει απο τιμες
λοιπον πρεπει να βρουμε μια λυση για τη συσκευη και να μην συζηταμε για τους εξουσιοδοτημενους και τις τακτικες τους περιμενε λιγο να δω το μοντελο και να σου τι παιζει απο τιμες
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αποσυρση.....οι δυο πλακετες ειναι η μια του ΤΒ τιουνερ.που εχει βγει σιγουρα οφ...και η αλλη της καρτας οθονης....γενικα αυτες οι τιβι ειναι οπως οι οθονες του Η/Υ....απλα εχουν εναν δεκτη και την καρτα οθονης -ηχου ενσωματωμενες.........γενικα αυτου του τυπου οι LG βγηκαν προβληματικες....αυτα.....ειναι πολλα τα λεφτα....ασε που ειναι ηδη παλια....5 ετων...οποτε......αντε γεια.....
λοιπον μοναδα y drive6871QZH033A= 75ευρο
μοναδα z drive 6871qzh033a=70 ευρο και οι δυο grundig υπαρχουν και πιο φτηνες την καλησπερα μου και τα χαιρετισματα μου στην lg αλλα η βλαβη πιθανον να ειναι αλλου
Φιλε κοιτα λιγο στο link http://www.givemefile.net/smanuals/p...ile/45332.html και κάνε download στο service manual,κοιταξε λίγο το trouble shooting και ψαξε καμια ασφαλεια ή μήπως δ πατα κατι καλα σε κανενα slot ,εχει τύχη καποιοι να δωσουν 50 ευρω γα μια απλη ασφαλεια.!Δε ξερω αν μπορω δια φορετικα να βοηθησω απλα με το manual ισως βγαλεις καμια ακρη.Τα 500 όμως έιναι αρκετα και δεν αξιζει..με αυτα παίρνεις μία αρκετα καλων χαρακτηριστικών!!!
anger δεν μπορει να μου κανει download...δεν ξερω γιατι...
φιλε ΝΙΚΟ ουτε γω ξερω που ειναι το προβλημα.. αυτες μου ειπαν οτι καηκαν, αυτεσ λεω και γω.... αυτες οι πλακετες που βρηκες πως ξερεις οτι κανουνε αφου δεν εχουν τον ιδιο κωδικο και ειναι αλλη μαρκα....
[QUOTE=Tolis-Sx;304756]το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αποσυρση.....
στην αποσηρση ποσο λες να την περνουνε?? εγω βεβεα θελω να την φτιαξω αλλα οχι με 500ε ουτε με 400ε και ουτε 300ε και παλι πολλα ειναι..
οκ. κατεβηκε.... κατι αλλο εκανα λαθος!!!
λοιπον ελενξε τα εξης mosfet Q204=spw11n80c3 ,R103=20ωμ/5w, τους modulators ic200, ic201,ic202=ka7552 και αλλαξε ολλους τους μεγαλους ηλεκτρολλυτικους στην μικρη πλακετα του τροφοδοτικου πιστευω οτι εκει ειναι οσο για τις πλακετες ειναι αντιστοιχες