Γειά σας και πάλι.Επανέρχομαι στο θέμα και ζητάω ακόμα τη βοήθεια σας.
Να τονίσω ότι το αρχείο "flashdump for sti5518" όσο κ' αν έψαξα δε κατάφερα να το βρώ πουθενά.Όμως για καλή μου τύχη, βρέθηκε ένας γνωστός που είχε
τον ίδιο αποκωδικοποιητή.
Κράτησα με Jtag, backup όλη τη Flash (2MB) με το Wall 2.2 και στη συνέχεια έβαλα τον δικό μου δέκτη στο PC.Με το Jkeys δε κάνει τίποτα.Τρέχω το Wall 2.2 μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει το μοντέλο,πατάω οκ και βλέπω ότι μπροστά στον δέκτη μου βγάζει 2 παύλες, στη συνέχεια σβήνω όλη τη Flash και περνάω το backup που έχω κρατήσει,διαρκεί περίπου 5-8 λεπτά.Αφού τελειώσει η διαδικασία, κλείνω το πρόγραμμα (σβήνουν και οι παύλες απο μπροστά (LCD).
Κλείνω τον δέκτη,βγάζω το Jtag, ανοίγω αλλά yiok τίποτα.
Ο δεύτερος τρόπος που έκανα : Ανοίγοντας το Wall αφού έχω συνδέσει τον δέκτη μου ανοίγουν πάλι οι παύλες μπροστά (LCD) κάνω erase τη flash και erase sector και περνάω πάλι το αρχείο,αφού τελειώσει το πρόγραμμα δε το κλείνω,το αφήνω ανοικτό και τρέχω το Jkeys (τα LED απο μπροστά στο δέκτη σβήνουν).Έτσι δε βγάζει πρόβλημα το γνωρίζει, αλλά IRD model το έχει unknow.Επιλέγω IRD model [Sti55xx 2MB] μου βγαίνει άλλο παράθυρο,πατάω erase flash και program flash επιλέγοντας το backup που έχω κρατήσει.Περιμένω και αφού τελειώσει κλείνω το δέκτη , πρόγραμμα και βγάζω και το Jtag.Το βάζω στο ρεύμα αλλά πάλι τίποτα.
Όταν ξανατρέχω το Wall μου βγαίνουν 2 οκτάρια.Ξανακάνω τα ίδια αλλά δυστυχώς.Κάποια στιγμή μου έβγαλε εφτάρια.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο τι πρέπει να κάνω ακριβώς.