Μετα απο μια ερευνα βρικα αυτο http://www.euras.com/greek/
Αν καποιος το εχει δοκιμασει ας μας πει εντυπωσεις
Μετα απο μια ερευνα βρικα αυτο http://www.euras.com/greek/
Αν καποιος το εχει δοκιμασει ας μας πει εντυπωσεις
ναι ναι ναι βεβαια .... μπορεις να δοκιμασεις και τα παρακατω
www.fast-food-electronics.gr η το www.tzamba-magas.gr
χε χε χε !!!!!!!!! να με συγχωρεις για το καλαμπουρι αλλα νομιζω οτι αυτο που ζητας δεν πρεπει να υπαρχει πουθενα
θεωρητικες προοσεγγισεις πρπει να υπαρχουν απο διαφορους αλλα στην πραξη μονο η εμπειρια μετραει ...δλδ χρειαζεσαι βοηθεια απο επαγγελματια με προθεση για να αρχισεις απο καπου και μετα ισχυει ο βασικοτεορς κανονας των ηλετρονικων "ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ"
απο την αλλη περιμενεις να υπαρχει σε καποιο βιβλιο γνωση συγκεντρωμενη και updated για tv και vcr και dvd ???? δεν παιζει ετσι το πραγμα ......
πρεπει να στησεις ποπο για να μαθεις....δυστυχως με τον δυσκολο τροπο ......ευκολος δεν υπαρχει
Φιλε sakis
Δεν διαφωνω σε οσα λες αλλα......... το προγραμμα υπαρχει . Δεν θα μαθει κανενας απο αυτο , αλλα σιγουρα ειναι ενα πολυ μεγαλο βοηθημα . Το θεμα ειναι που θα το βρουμε και οχι το πως θα μαθουμε να κανουμε επισκευες .
το προγραμα ???? πιο προγραμα το ευρας ????? γιατι αν μιλαμε για αυτο .....απευθυνεται μονο σε αδειουχους ηλεκτρονικους .....αν βρεις κανα τετοιο εγω που ειμαι και επαγγελαμτιας πολυ θα ηθελα να το δω .....
παντως απο φιλο που το αγορασε το ευρας δεν ειναι και ασχημο αλλα ανδεν εχεις ενα βασικο υποβαθρο σου ειναι και τελειως αχρηστο εως ακατανοητο
thanos my men !!!! ΕΔΩ ΦΙΛΕ !!!! καθε μερα εδω και τρεις βδομαδες αγγαρια μαγειρια και πι**πα κο**λο εμπλοκη μεχρι να τελειωσει η μετακομιση !!!!!
κατα τα αλλα στον ελευθερο χρονο μου ανζητω και εγω προγραματα σαν τον φιλο s12original ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ κανουμε και κανα καλαμπουρι να περασει η ωρα !!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΤΟ SAKIS 'ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ' ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ EURAS TO EXΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ.......... ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΒΛΑΒΕΣ TV LCD,PLASMA ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 500ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Μονο για επαγγελματίες?? Υποτίθεται αν πληρώνεις παίρνεις.
-------------εντιτ---------------
Α ναι τώρα το είδα επαγγελματικό ΑΦΜ.
900MHz-64GHz