Φίλε gep, σε ευχαριστώ που απάντησες. Δηλαδή, λες ότι μάλλον κάποιοι ηλεκτρολυτικοί έχουν ανοίξει;
Φίλε gep, σε ευχαριστώ που απάντησες. Δηλαδή, λες ότι μάλλον κάποιοι ηλεκτρολυτικοί έχουν ανοίξει;
Προς αυτή τη κατεύθυνση σκέφτομαι γιατί όπως γράφεις έχει περιοριστεί πολύ το εύρος της τάσης λειτουργίας.
Τώρα που έλεγξα τη δική μου άσχετο με τα 220-240V που γράφει, το τροφοδοτικό της πρέπει να είναι universal δηλ από 90V έως 240V.
Κάτι άλλο επίσης που το διάβασα αργότερα είναι αυτό που παρουσιάζει με το πηνίο degauss. Εάν από το μενού επιλέξεις
P Σώστε ένα δέντρο και προστατέψτε το περιβάλλον μας.
Μην το τυπώνετε αν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.
συνεχίζω, γιατί από λάθος υπέβαλα την απάντηση, extra controls-> degauss κάνει έναν απομαγνητισμό τρέμει η εικόνα για λίγο και επανέρχεται αφού πέσει το ρελέ.
Μήπως σ΄αυτό το τμήμα κάτι δεν πάει καλά.
Παρακολούθησέ την σ΄ αυτό το σημείο.
gep58
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_3 : 02-12-08 στις 02:43
Αν μπορείς Μανώλη,
αποσύνδεσε το πηνίο από το σασσί (είναι ένας κοννέκτορας) και παρακολούθησέ την για κάποιο διάστημα.
Δεν υπάρχει φόβος να πάθει κάτι.
gep58
Φίλε Γιώργο, μου βάζεις δύσκολα.
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με οθόνες-τηλεοράσεις δεν ξέρω που ακριβώς είναι αυτό. Θα μπορούσες να με διαφωτίσεις;;;
Μανώλη,
είναι πολύ εύκολο αν ανοίξεις το μόνιτορ, περιμετρικά της οθόνης (από μέσα πάντα) θα δεις ένα μαύρο πλαίσιο τυλιγμένο με ταινία μονωτική. Αν το ακολουθήσεις σε κάποια πλευρά του βγαίνουν δύο καλώδια που καταλήγουν σε κάποιον κοννέκτορα στην πλακέτα. Αυτόν τον βγάζεις από τη θέση του και τον αφήνεις στην άκρη.
Κι εγώ τη δική μου δεν έτυχε ακόμη να την ανοίξω αλλά γνωρίζω από άλλες.
Αν το πρόβλημα σταματήσει κάτι πρέπει να συμβαίνει με το κύκλωμα του degauss.
Δεν ξέρω αν το παρουσιάζει αρκετές φορές κατά την λειτουργία της αλλοιώς θα πρέπει να την παρακολουθήσεις αρκετά.
Πρώτα απ΄όλα όμως αποσυνδέεις τη συσκευή από το ρεύμα. Αυτό για το τυπικό.
gep58
Οκ.Σ'ευχαριστώ.Θα τσεκάρω και για ηλεκτρολητικούς. Ξέρεις που μπορώ να βρώ το σχηματικό της διάγραμμα?
Συγκεκριμένα δεν ξέρω να σου πω.
Αν έχεις όρεξη μπορείς να ψάξεις και στο http://www.eserviceinfo.com/
Σε καληνυχτώ και εύχομαι καλή επιτυχία.
gep58