Γεια σας.Το πρόβλημα που έχω είναι ότι πολλές φορές η οθόνη μου τρεμοπαίζει(πότε ήρεμα και πότε πότε δεν βλέπω τίποτα και με ζαλίζει). Παρατηρώ ότι αυτό συμβαίνει όταν η τάση του δικτύου είναι κάτω από τα 225V. Τι λέτε να συμβαίνει;;;Ευχαριστώ...
Γεια σας.Το πρόβλημα που έχω είναι ότι πολλές φορές η οθόνη μου τρεμοπαίζει(πότε ήρεμα και πότε πότε δεν βλέπω τίποτα και με ζαλίζει). Παρατηρώ ότι αυτό συμβαίνει όταν η τάση του δικτύου είναι κάτω από τα 225V. Τι λέτε να συμβαίνει;;;Ευχαριστώ...
ανεβασε το refresh rate στα 85 Hz απο τη καρτα γραφικων
Ρε παιδιά, κανείς καμιά ιδέα;;;
Μηπως υπάρχει κανα ηχείο κοντά? Κανας μετασχηματιστής?
Όταν η τάση του δικτύου είναι σταθερή σου παρουσιάζει αυτό το τρεμούλιασμα?
Δεν υπάρχει ούτε ηχείο, ούτε μετασχηματιστής.Φίλε epistimon όταν η τάση του είναι δικτύου κανονική (225-235) δεν τρεμοπαίζει...
Έχω μια 107Ε6 και το κάνει μόνο όταν έχω μετασχηματιστή κοντά..
Και η οθόνη πότε πότε κάνει επέισης κάτι απότομα "τσακ", σαν να του κάνω απομαγνήτιση...
Μανώλη γειά σου,
επειδή έχω ακριβώς την ίδια οθόνη και γράφει πίσω 220-240V, μόλις τώρα, την τροφοδότησα μέσω variac.
Χαμήλωσα την τάση από 230V σιγά σιγά να δω τι θα κάνει. Άρχισε να τρεμοπαίζει στα 67V! και στα 63V έσβησε. Επανήλθε ανεβάζοντας στα 80V.
Κατά τη γνώμη μου ίσως πρέπει να ψάξεις τους ηλεκτρολυτικούς στο τροφοδοτικό της.
gep58
P Σώστε ένα δέντρο και προστατέψτε το περιβάλλον μας.
Μην το τυπώνετε αν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.