Που μπορω να βρω manual service για το συγκεκριμενο μηχανημα;
Που μπορω να βρω manual service για το συγκεκριμενο μηχανημα;
οι ενισχυτες αυτοι εχουν μια προιστορια οταν καουν μια φορα στο παρελθον αλλα και ακομα αυτο να μην εχει συμβει να καινε καπιοιες αντιστασεις πανω στις πλακετες του ντισπλαυ ...πολυ πιθανον να υπαρχει και το ολοκληρωμενο καμμενο ...
σχηματικο δεν εχω αλλ εχω ενα φιλαρακι στο diy audio ο οποις το εχει μαλλον θα του κανω ενα μαιλ ( μπορεις και εσυ να κανεις ενα ποστ εκει και θα σου κατσει το σχηματικο ) αν δεν θελεις θα στο βρω δεν νομιζω να ειναι δυσκολο
Κάνε μιά ερώτηση εδώ:
ΔΑΛΑΚΙΔΗΣ ΑΕ
ΥΔΡΑΣ κ ΝΙΣΥΡΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ
2106047622,FAX 2106047671.
μεγαλε ακομα το ψαχνεις ????
αυτα που σου εγραψα ειναι και μαλιστα ενα που ξεχασα οτι οι περισσοτερς ζημιες σε αυτα τα μηχανακια ξεκινανε απο το επι μερους τροφοδοτικο νομιζω +-15 που τροφοδοτει αυτα τα κυκλωματα ....
μιλησα και με τον πετρο για αυτο και μου ειπε οτι ακομα δεν το εφτιαξες ...
τσπ ....δεν νομιζω οτι ο δαλακιδας δεν θα εχει σχηματικο για αυτο και απο την αλλη δεν βλεπω να στο δινει κιολας ....
αν χρειαστεις βοηθεια παντως παρε με
Πηρα τηλεφωνο στον Δαλακιδη σημερα και μου ειπαν οτι δεν εχουν καποιο σχηματικο. Αν θελω να τους το παω απο εκει.Να σου πω την αληθεια το ειχα αφησει ολο αυτο τον καιρο, αλλα εχτες που βρεθηκα με τον Πετρο μου το θυμισε παλι.Αν και αυτο τον καιρο εχω βαλει κατι αλλο μπροστα για να κατασκευασω.Βεβαια ο Πετρος μου ειπε να ασχοληθω με κατι ποιο ευκολο αλλα νομιζω κατι θα καταφερω να κανω.Μιλαω για τον ενισχυτη με λυχνιες 35W που εχει στο site.
αλλο μηχανημα το ενα και αλλο το αλλο ..... αυτος που εχεις με λιγο συμαζεμα ειναι ενα αξιοπρεπεστατο επαγγελαμτικο μηχανημα το οποιο βγαζει αυτα που λεει με ανεση και απο πλευρας ηχου ειναι απλα καλο ....τιποτα το extreme ....
για λαμπες μιλας με αλλα παιδια .... εγω δεν εχω ιδεα ....
Φιλε sakis γεια σου.Θα μπορουσες να μας πει κατι πιο συγκεκριμενο για το συμαζεμα που λες για το συγκεκριμενο μοντελο;Εχω εναν τετοιο ενισχυτη και θα ηθελα να του κανω << αναβαθμιση >> αν αυτο ειναι εφικτο.