Την ανοιξα και πειραξα το τριμερακι πανω στο στην υψηλη... Ασπρισε ολη η οθονη καθως το γυρνουσα και μετα ακουστηκε ενα ΤΣΑΚ και ...τεζα..Η εικονα επανηλθε αλλα απο ποιοτητα εικονας τιποτα...
Την ανοιξα και πειραξα το τριμερακι πανω στο στην υψηλη... Ασπρισε ολη η οθονη καθως το γυρνουσα και μετα ακουστηκε ενα ΤΣΑΚ και ...τεζα..Η εικονα επανηλθε αλλα απο ποιοτητα εικονας τιποτα...
5 αναβοσβηματα προβλημα με οθονη. κοινως πεσμενη οθονη, αφου λες κιολας οτι μετα τα 4 λεπτα αναβει και η οθονη αλλα οπως παντα με χαλια χρωματα. στον τεχνιτη που την πηγες σου (χτυπησε), την οθονη με ενα μηχανημα. πολλες φορες μετα το (χτυπημα), μπορει να φτιαξει η οθονη και να δουλεψει κατι μηνες!!!!
αν ομως ξαναχαλασει, θελει αλλαγη, πραγμα που δεν σε συμφερει!!!!!
αυτ που λεει ειναι ακριβως η βλαβη ...... ακομα και σε σχετικα καινουργιες οθονες ,......
μια στο εκατομυριο ομως αν η οθονη τελικα να ειναι ενταξει να υπαρχει και προβλημα στο ολοκληρωμενο του βιντεο.... καμμια φορα παιζει και αυτο ....σπανια ομως
Φίλε dalai είπες ότι σου χάλασε και τα χρώματα συγκεκριμένα πολύ κόκκινο από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι μου είχε συμβεί και εμένα αυτό μετά από ένα καθάρισμα που είχα κάνει σε μία Sony παλιά και αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι είχε ξεκολλήσει ο πυκνωτής για το πράσινο χρώμα στην πλακέτα που βρίσκεται πάνω στο ηλεκτρονικό πυροβόλο (CRT γαρ...)
ΟΧΙ στα greeklish...
Για την ιστορια η τηλεοραση ηταν καμενη στην οθονη της.... Πηρα οτι μου φανηκε οτι ηταν χρησιμο και τα υπολοιπα μερη κατεληξαν στην ανακυκλωση.
Ευχαριστω για τις συμβουλες...