Καταρχάς φίλε Σάκη σε ευχαριστώ για την προθυμία σου να με βοηθήσεις. Αθηνά μένω αλλά στα δυτικά προάστια. Τώρα ως αναφορά το πρόβλημα μου λοιπών τα διό ηχεία δεν έχουν κροσοβερ τα έχω αφαίρεση για να μην μου ρίχνει καθόλου την ένταση(και να μην μου γονατίζει τον ενισχυτή μια και παίρνει δύο ηχεία και όχι 4) τα αλλά δύο τα έχω αφήσει μαμισια όπως τα πήρα, για να έχουν αρπάξει τα ηχεία η τα 2 κροσοβερ δεν το βρίσκω και το πιο πιθανό αίτιο γιατί τα ηχεία δεν τα κακομεταχειρίζομαι σχεδόν καθόλου μόνο 2-3 φορές τα τερμάτισα με μπάσο και το μονό που έκαναν είναι να παίζουν αλλά να παίζουν μπουκωμένα αν και μετά από αυτό το συμβάν όταν παίζουν σιγά μου ψιλό χαλάνε το άκουσμα (δηλαδή ακούγονται σαν μπουκωμένα) αλλά όταν παίξουν σε κανονική ένταση είναι ένταση. Ο ενισχυτής από ότι τον παρατήρησα χτες και σήμερα όταν παίζει σε μια ούτε δυνατή ούτε χαμηλή ένταση ζεσταίνει την ψήκτρα του τόσο ώστε να μπορείς να βάλεις το χέρι σου για 2-3 δευτερόλεπτα. Τι μπορεί να φταίει πάω να σκάσω δεν θέλω με τίποτα να χαλάσει. Μήπως είμαι πολύ υπερβολικός που κάθομαι και ασχολούμαι με την θερμοκρασία του? Πάντα όταν δω ότι ζεστάθηκε πολύ τον χαμηλώνω (μόνο σε πάρτη όταν είχε ζεσταθεί δεν τον χαμήλωσα αλλά παρολαυτα έπαιζε κανονικά μέχρι το τέλος) μήπως να μην ασχολούμαι με την θερμοκρασία του και να του δίνω να καταλαβαίνει?