Λοιπών το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει εδώ και 4-5 περίπου μέρες και ήταν απότομο δηλαδή από εκεί που δούλευε στο 10 και έτριζαν τα τζάμια τώρα πρέπει να είναι στο 20. Ο ενισχυτής είναι ένας SANSUI stereo integrated amplifier A-1000 (θα παραθέσω αύριο και φωτογραφίες του γιατί σήμερα δεν έχει μπαταρίες η φωτογραφική). Και επίσης παρατήρησα ότι το κουμπί processor όταν το πατήσεις και ύστερα το αφήσεις πάλι δεν κάνει καλή επαφή με αποτέλεσμα την διακοπή πότε πότε του ενός καναλιού και πρέπει να το ψιλό ‘’παίξεις’’ ώστε να φτιάξει. Έχω κοιτάξει της σύνδεσης και όλα μου φαίνονται καλά κοίταξα για καμιά ασφάλεια αλλά άμα είχε καεί δεν θα δούλευε καθόλου, κοίταξα μήπως βραχυκυκλώνει κανένα καλώδιο από της εξόδους που πάνε στα ηχεία αλλά πάλι τίποτα. Τώρα ως αναφορά την θερμοκρασία πάντα τον παρακολουθώ όταν των έχω αναμένω δηλαδή ακουμπώ την ψήκτρα του όταν τον έχω δυνατά ώστε να βλέπω πότε πρέπει να το χαμηλώσω (η θερμοκρασία που μέτρησα στους 55 έγινε με πολυμετρο στη θέση που μετράει θερμοκρασία), αν και όταν είναι δυνατά μου ανεβάζει μέσα σε 5 λεπτά θερμοκρασία, (ίσως να μου πείτε να μην δίνω σημασία στη θερμοκρασία του αλλά είμαι κάπως προσεκτικός μαζί του γιατί είναι ο πρώτος ενισχυτής που αγόρασα μόνος μου και με έχει βγάλει παλικάρι σε πολλά πάρτη) τον δουλεύω με 4 ηχεία 8ομα 2χ120μαξ και αλλά 2 που δεν λένε πόσο είναι, ενώ παίρνει 2 αλλά τώρα που έγινε αυτό τον δουλεύω με 2 μην πάρει και καμιά φωτιά. Αυτά έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω? Για την θερμοκρασία σκεφτικά να αλλάξω την πάστα και για το πρόβλημα σκεφτικά να αλλάξω όλα τα εξαρτήματα του (για να είμαι σίγουρος) εκτός από τον μετασχηματιστεί. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ.