Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Προεπιλογή

θα σου προτεινα να αλαξεις και τα 2 mosfet .
    Την πρωτη φορα που θα του δωσεις ταση να μην ειναι απο μπαταρια αυτοκινητου αλλα απο καποιο τροφοδοτικο σπιτιου στα 12v .
    Μην βαλεις τις ασφαλειες που προβλεπετε αλλα απο μια 10Α σε καθε τροφοδοτικο.
    και μην δωσεις σημα στην εισοδο .
    Αφου κανεις αυτα τοτε θα δωσεις ρευμα στο remote να ανοιξει ο ενισχυτης.

Αν ολα ειναι καλα ο ενισχυτης θα ανοιξει . και τοτε παρε αμεσως το πολυμετρο και μετρα τα +/- volts καθε τροδοδοτικου .(οτι δουλευουν και τα 2 τροφοδοτικα δηλ). αν δεν δουλευουν και τα δυο ή αρχισει να σου μυριζει καμενο βγαλε αμεσως την τροφοδοσια.

Αφου περασει αυτο το τεστ τοτε βαλτον στο αμαξι με τις ιδιες ασφαλειες για αρχη .
    με πολυ χαμηλα την ενταση δοκιμασε μια μια τις εξοδους οτι βγαζουν φωνη με ενα ηχειακι.

το επομενο βημα ειναι να βαλεις τις προβλεπομενες ασφαλειες να συνδεσεις τα κανονικα ηχεια πανω στον ενισχυτη να δωσεις ενταση .......................................... και ο Θεός βοηθος....!

Υ.Γ Χαλασμενο τον πηρες τον ενισχυτη ή δουλευε πανω στο αμαξι σου και μετα επαθε την ζημια?

Το avatar του χρήστη gas_liosia
    Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Άνω Λιόσια

Προεπιλογή

Χαλασμένο τον πήρα. Ναι, είχα υπόψιν να τον τροφοδοτήσω εκτός αυτοκινήτου καλού κακού!! Το κακό είναι οτι δεν βρίσκω τα MOSFET και πρέπει να τα παραγγείλω. Υπομονή και μόλις θα έχω νεότερα θα ξαναποστάρω. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.
    Βοηθάτε αλλήλους!!!

Το avatar του χρήστη gas_liosia
    Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Άνω Λιόσια

Προεπιλογή

Τελικά τα MOSFET τα βρήκα απο Αμερική, και εντελώς τυχαία ήταν Έλληνας! Η Ελλάδα είναι παντού! Μου ήρθαν σε μια βδομάδα και τελικά έκανα δουλειά. Να'σαι καλά φίλε μου για τη βοήθεια!
    Βοηθάτε αλλήλους!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία