Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή πλυντηριο ρουχων :-)

παιδες, θελω να ξεβουλωσω το φιλτρο απο ενα πλυντηριο για ρουχα, το φιλτρο που βγαζει τα νερα, αλλα δεν εχω ιδεα τι να κανω.. γνωριζει καποιος?

Προεπιλογή

φιλε στο δικο μας πλυντηριο εμπρος στο κατω μερος χαμηλα ,εχει ενα πλαστικο απο την μια μερια μεχρι την αλλη κατα πλατος. Αυτο το πλαστικο ξεκουμπωνει και μεσα διακρινετε ευκολα μια ταπα μεγαλη που την ξεβιδωνεις με το χερι..
    εκει μεσα ειναι φιλτρο .το βγαζεις το καθαριζεις καλα, και ελεξε και μεσα στην τρυπα για τριχες η καποια μικρα αντικειμενα.

και το δικο σου πλυντηριο ετσι πρεπει να ειναι..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μπάμπης
    Περιοχή
    Το σπίτι μου

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hlektrologos000
    φιλε στο δικο μας πλυντηριο εμπρος στο κατω μερος χαμηλα ,εχει ενα πλαστικο απο την μια μερια μεχρι την αλλη κατα πλατος. Αυτο το πλαστικο ξεκουμπωνει και μεσα διακρινετε ευκολα μια ταπα μεγαλη που την ξεβιδωνεις με το χερι..
    εκει μεσα ειναι φιλτρο .το βγαζεις το καθαριζεις καλα, και ελεξε και μεσα στην τρυπα για τριχες η καποια μικρα αντικειμενα.

και το δικο σου πλυντηριο ετσι πρεπει να ειναι..
    Σωστός.

Έτσι είναι όλα τα πλυντήρια ρούχων, το φίλτρο είναι στο εμπρός μέρος, συνήθως πίσω από ένα πλαστικό ή μεταλικό καπάκι. Κάπου - κάπου θέλει καθάρισμα, γιατί μαζεύει χνούδια, τρίχες, διάφορα μικροαντικείμενα τα οποία κάνουν το μπάνιο τους μαζί με τα ρούχα, με αποτέλεσμα να βουλώνει.

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

το εχω δει αυτο που λετε , αλλα σε αλλα πληντυρια! στο δικο μου εχει ενα πλαστικο στο κατω μερος , κατα μηκος, το ξεβιδωνω και το μονο που υπαρχει ειναι μεταλλο, οπως το υπολοιπο πληντυριο. θα το ξαπλωσω το πληντυριο να το βρω το φιλτρο..

Προεπιλογή

προσεχε τον καδο μην χτυπηθει γιατι χανει την ζυγοσταθμιση του και μετα εχει φοβερους κραδασμους το πλυντηριο.

Δεν βγαζει ευκολα τα νερα ή καθολου..?
    καμια φορα πιανει βρωμιες και η αντλια.

Μέλος
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jakektm
    το εχω δει αυτο που λετε , αλλα σε αλλα πληντυρια! στο δικο μου εχει ενα πλαστικο στο κατω μερος , κατα μηκος, το ξεβιδωνω και το μονο που υπαρχει ειναι μεταλλο, οπως το υπολοιπο πληντυριο. θα το ξαπλωσω το πληντυριο να το βρω το φιλτρο..
    Δεν είναι απαραίτητο να έχει φίλτρο. Εαν είναι μάρκας Bosch, Siemens δεν έχουν φίλτρο στο συγκεκριμένο σημείο. Απλά εκεί κάτω που ξεβιδώνεις αυτή την μεγλαή "βιδα" με το χέρι, είναι για να αφαιρείς αντικείμενα όπως κουμπιά κτλ, τα οποία τα συγκρατεί εκεί.

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

κατα την αφαιρεση του νερου, ακουγεται οτι τραβαει νερα, δηλ ο σωληνας βγαζει, αλλα μετα απο 5-6 δευτερολεπτα, ζοριζεται η αντλια, χωρις να τραβαει νερα.. αν σταματησω το προγραμμα, και το ξαναβαλω στη θεση που ξεκινα η αντληση τοτε, παλι το ιδιο δηλ για 5-6 δευτερολ τραβαει κ υστερα οχι..

Το avatar του χρήστη Radiometer
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παιδιά έχω το πλυντήριο ρούχων INDESIT WIA101 ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω ένα reset
    επειδή μου μπερδεύει τα προγράμματα πλύσεις.
    A light-year is equal to exactly 9,460,730,472,580.8 km http://www.hlektronika.gr/forum/images/misc/logo.gif
    Μηνύματα γραμμένα με greeklish θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας