Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gsmaster
Αν χρειάζεσαι όλες τις θύρες της μητρικής, τότε στην προβληματική καλύτερα να βάλεις κάτι που δουλεύει πάντα, δεν απαιτεί υψηλές ταχύτητες, και δεν θα αφαιρείται. πχ έναν εκτυπωτή.

Εγώ πάντως θα προτιμούσα να πάρω ένα εξωτερικό 4port hub των 10-15 ευρώ και να βάλω εκεί τις συσκευές μου (που θα παίζουν και κανονικά), απο το να κάνω όλη αυτή την φασαρία για 2 θύρες, που ίσως παρουσίασουν πρόβλημα.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είμαι όμως "κολλημένος με την μπάλα " οπότε ξέρω ότι με καταλαβαίνεις και εσύ....!!!! Το θέμα δεν είναι ότι δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου χωρίς αυτές τις τέσσερεις USB πόρτες (σε κάθε header κάθονται δύο, άρα τέσσερεις) αλλά δε δέχομαι από τον εαυτό μου να αφήσω κάτι χαλασμένο και ιδίως όταν το χάλασα με μαμακία μου. Επιπλέον, αυτές οι πόρτες μπορούν αν βγούν από μπροστά οπότε υπήρχε άλλος ένας λόγος.

Τέλος, κάτι που με χαροποίησε αν και θλιβερό, είναι ότι το USB memory stick που μου έκανε νερά, κάνει νερά και σε άλλο καινούργιο υπολογιστή. Οπότε μάλλον το μηχανάκι μου ΠΕΤΑΕΙ. \/ \/ \/ \/

Ευχαριστώ τον κάθε συμμετέχοντα σε αυτό το topic.

Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους (αν και μέχρι τότε θα έχω ξεφουρνίσει το επόμενο topic μου, είμαι σίγουρος )