προχθες και ενω ειχα το laptop ανοιχτο ξαφνικα εσβησε το ξανανοιξα αλλα η οθονη δεν αναψε, ολα φορτωνουν κανονικα η επιφανεια εργασιας φαινεται πολυ αμυδρα,ξερει κανεις τι επαθε και αν φτιαχνεται αυτο?
προχθες και ενω ειχα το laptop ανοιχτο ξαφνικα εσβησε το ξανανοιξα αλλα η οθονη δεν αναψε, ολα φορτωνουν κανονικα η επιφανεια εργασιας φαινεται πολυ αμυδρα,ξερει κανεις τι επαθε και αν φτιαχνεται αυτο?
Μήπως έχεις την φωτεινότητα χαμηλά;
Αγαπούλες ελάτε να με πιάσετε έχω και εγώ κατασκοπικό σταθμό ασύρματης ραδιοτηλεγραφίας με άδεια Ραδιοερασιτέχνη και έχω ΚΑΙ χειριστήριο morse ΚΑΙ το καλοκαίρι στα μπαράκια πίνω αλκοόλ!!!
οχι φιλε μου,ειναι λες και εχει σβησει backlight της οθονης
Ακριβώς αυτό έχει γίνει, μάλλον to inverter του backlight έχει πάθει κάποια ζημιά η οι καλωδιώσεις του. Μου έχει ξανατύχει.
900MHz-64GHz
δηλαδη φτιαχνεται?για ποσα ευρω μιλαμε περιπου?
Ισως ειναι προτιμοτερο να βρεθει ανταλλακτικο. Ριξε μια ματια στο ebay, ψαχνοντας για 'inverter XX, οπου ΧΧ το μοντελο λαπτοπ σου.
Μπορεί να βρείς set inverter μαζί με λάμπα σε καλή τιμή.
900MHz-64GHz
εριξα μια ματια αλλα δεν βρηκα κατι για το δικο μου μοντελο,εχει κατι αλλα της ιδιας εταιριας αλλα δεν ξερω αν κανουν,με την ευκαιρια ειδα και πως ειναι αυτο το διαολο-inverter.λετε να ρωτησω και σε καμμια αντιπροσωπια η θα με ξεβρακωσουν!!
Μια ερωτηση στην αντιιπροσωπεια ποτε δε βλαφτει, αλλα εχε διπλα σου καμια κολλα για τα μαλλια -σε περιπτωση που ακουσεις κανα τρελο νουμερο....
Ρωτησε τους κι ολας ποσο ειναι το κοστος (αν υπαρχει... [λεμε τωρα]) για διαγνωση βλαβης ωστε να ξερεις ακριβως τι ψαχνεις.
Επισης, αν δε βρηκες κατι στο ebay, κοιτα και στις κλειστες καταχωρησεις και ξανακοιτα και στο μελλον..κατι θα βγει, δε μπορει... Μια ακομα λυση, ειναι να δεις ποια αλλα λαπτοπ εχουν την ιδια οθονη και επομενως χρησιμοποιουν τα ιδια εξαρτηματα. Πολλα απ'αυτα ειναι φασον, που τα χρησιμοποιουν διαφορες εταιρειες. Ισως ακομα να σε συμφερει να αγορασεις καινουργια/μεταχειρισμενη οθονη (με τα εξαρτηματα) και μετα πουλας την παλια οθονη.
Επισης, θα μπορουσες να 'μιλησεις' με καποιον τεχνικο απο την εταιρεια και να σου δωσει τιποτα προσωπικες 'συμβουλες' και να σε διαφωτισει (ποια αλλα μοντελα ειναι συμβατα κτλ κτλ).