Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Προεπιλογή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ TV

ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    http://www.sanyo.de/produkte_eng/ce/...P_ID=13&ptyp=8
    ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΑΝΕ.
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η SANYO?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Προεπιλογή

Λοιπον μπορεις να την πας σε καποιο εργαστηριο και να ζητησεις ποσο θα ειναι το κοστος επισκευης.Αν σε συμφερει του λεςνα την φτιαξει αλλιως περνεις μια καινουργια.Τα πραγματα ειναι απλα!!!!!!!

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Ιωάννινα

Προεπιλογή

Απο τα λεγομενα σου και απο αυτα που μπορω να καταλαβω εινα οτι η τηλεοραση αρπαξε για τα καλα!!!Πιστευω οτι για το κοστο καλυτερα να ρωτησεις σε ενα εργαστηριο!!Παντως πιστευω οτι σε συμφερει να παρεις μια αλλη
    sv6jif

Προεπιλογή

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ.ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΩ.ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΗΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΗΤΕ ΟΧΙ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΤΑΡΙΦΑ ΤΩΝ 50€.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ.ΓΡΙΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΦΤΑΞΙΜΟ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ:
    ΚΟΙΤΑ,ΕΧΕΙ ΜΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 50€
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Ιωάννινα

Προεπιλογή

Αφου ο θειος σου ειναι του επαγγελματος γιατι δε στη φτιαχνει τζαμπα ή τουλαχιστιν σε μμια ελαχιστη τιμη(μιας και το τζαμπα πεθανε...)!!Μην περιμενεις καποια αλλη τιμη αφου ξερεις τι παιζει με τις τιμες
    sv6jif

Προεπιλογή

ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.

Προεπιλογή

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΩΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΩΝ Η ΕΠΟΧΗ
    ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΙ...........
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΕΓΑΛΟ .
    ΒΛΕΠΕ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΧ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ......
    ΦΙΛΙΚΑ .

Το avatar του χρήστη gsmaster
    ΥπερΣυντονιστής
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Γιάννενα

Προεπιλογή

aljam, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις κάνε την καρδιά σου πέτρα και πήγαινέ την. Το πολύ πολύ στείλε κάποιον άλλο δικό σου.

Παρακαλώ όσο μπορείτε να γράφετε με μικρά, γιατί τα κεφαλαία κουράζουν.
    Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.

Μέλος
    Περιοχή
    Γιαννιτσά--->Αθήνα (Ν.ιωνία-Πευκάκια)

Προεπιλογή

Φίλε aljam καταρχήν δεν μας ξακαθαρίζεις αν θα την κάνεις εσύ ή κάποιος άλλος...
    Αν την κάνεις εσύ μπορεί να σου βρεί και ένα ευρώ μπορεί και δέκα μπορεί να μην την κάνεις και ποτέ! Αυτό που λές δεν φαίνεται για κλασική βλάβη.... Αν είσαι τυχερός μπορεί να πρόκειται για ψιλοπράματα πχ. αντιστάσεις...
    Αν την πάς σε κάποιο εργαστήριο την τιμή την είπες και μόνος σου....
    Έχω φίλο που φτιάχνει τηλεοράσεις εδώ στα Γιαννιτσά και τους λέει πχ. Ξέρετε κάεικε η ασφάλεια αλλά επειδή εγώ την άνοιξα και έφαγα πχ. μισή ώρα και είδα και τις ψυχρές κολλήσεις θα μου δώσετε 50Ευρώ....
    Έτσι είναι τα πράγματα είτε το θές είτε όχι....
    Τώρα το αν θα πείς ψέματα ή όχι είναι άλλο θέμα.....
    Δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτά που λέει ο Θείος σου...
    Έχοντας δουέψει καλοκαίρια και σαν τεχνικός pc σου λέω ότι μπορεί πχ. να μην πατάει καλά το καλώδιο του σκληρού δίσκου και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος να πεί τον άνθρωπο που το έφερε ότι ο σκληρός κάεικε...

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι πρέπει να συμβηβαστείς! Έτσι έχουν τα πράγματα αν δεν ξες να την κάνεις μόνος σου...

Εκτός και αν βρείς κάποιο <φθηνό> τεχνίτη.

Φιλικά
    Παναγιώτης

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Βόλος/Τρίπολη

Προεπιλογή

Άσε γιατί στα καταστήματα service Η/Υ... και τι δεν γίνεται.... τι βλέπουν τα μάτια μου μόνο....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας