Σωστά με οινόπνευμα επίσης φέυγει η υγρασία, αρκεί να είναι το καθαρό οινόπνευμα.Αρχικό μήνυμα από venatici
Σωστά με οινόπνευμα επίσης φέυγει η υγρασία, αρκεί να είναι το καθαρό οινόπνευμα.Αρχικό μήνυμα από venatici
Είναι επίσης πολύ σημαντικό να φύγει το νερό από παντού ακόμα και κάτω από τα ολοκληρωμένα BGA και φυσικά αυτό πρέπει αμέσως πρίν στεγνώσει το νερό. Αν προσπαθήσεις να το στεγνώσεις με θερμότητα (πιστολάκι, καλοριφέρ κτλ) το μόνο που κάνεις είναι να επιταχύνεις την οξείδωση.
Υ.Γ. Leosedf επέστρεψα μετά από 2,5 μήνες απουσίας.....
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!
ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΤΣΟ και ανησυχησα, λεω τι επαθε αυτός
Μην ξεχνάμε οτι το οινόπνευμα ανάλογα με τον τύπο των αλάτων σκληραίνει τα άλατα
900MHz-64GHz
Δεν φταίω εγώ. Οι αλήτες του ΟΤΕ. 2.5 μήνες για να μου δώσουν γραμμή ADSL.Και μετά απορούμε γιατί είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων στην χρήση INTERNET στην Ευρώπη. Ο ΟΤΕ μάλλον στοχεύει να μας κάνει πρώτους στον κόσμο
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!
Οστόσο οι άτιμοι δυσφημίζουν μόνοι τους τις υπηρεσίες τους.
Πήγα την Τετάρτη που μας πέρασε σε μια μαντάμ, στον ΟΤΕ της Σόλωνος και της ζήτησα να κάνω αναβάθμιση από 384 σε 1024. Μου είπε με βεβαιότητα ότι θα περιμένω τουλάχιστον 1 εβδομάδα για να γίνει η αλλαγή.
Μπορεί η κυρία να κάνει τέλεια αστρολογικές προβλέψεις, αλλά στην περίπτωσή μου πρόβλεψε λάθος. Την Παρασκευή το πρωί έπαιζε κανονικά το 1024! 'Οχι τίποτα άλλο δηλαδή... μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους!
η σε καθαρο οινοπνευμαΑρχικό μήνυμα από d.r soutras
παντως εγω ενα πραγμα ξερω για πλακετες και γενικα για κινητα.
Απαξ και πεσουν σε υγρασια και ειδικα σε θαλασσινο νερο επειδη αν ναι μεν φυγει η υγρασια μενουν αλατα και ειναι καταστροφικο για την πλακετα τοτε πρεπει να προλαβεις και να το καθαρισεις με τα παραπανω αμεσως το ταχυτερο δυνατον......
Καθαρίζουν σχετικά το έχουμε πεί αλλα ΟΧΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ Η ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Αφού μένουν άλλατα τοτε τι καθαρισμός έχει γίνει? ΤΙΠΟΤΑ.
Σκοπός είναι να φύγουν όλα σχεδόν.
900MHz-64GHz