Το TOOL είναι αλλιώς. Θα σου στείλω φωτό αύριο. Πάντως τα εργαλία για τα κινητά είναι πανάκριβα. Μία μπροσέλα 45 Ευρό και το σωληνάριο με το Flux 5ml 22 Ευρό. Πάλι καλά που δεν τα πληρώνω εγώ
Το TOOL είναι αλλιώς. Θα σου στείλω φωτό αύριο. Πάντως τα εργαλία για τα κινητά είναι πανάκριβα. Μία μπροσέλα 45 Ευρό και το σωληνάριο με το Flux 5ml 22 Ευρό. Πάλι καλά που δεν τα πληρώνω εγώ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!
flyx παίρνω απο www.warton-metals.co.uk το οποίο είναι απίστευτης ποιότητας (το gel).
Το βραχιόλι μου κόστισε 2-3 ευρώ ένα ότι να ναι γιαπωνέζικο. Αλλα είναι που κοστίζουν :P
900MHz-64GHz
Το Flux που έχουμε εμείς είναι "No Clean". Αν ζεστάνεις την πλακέτα λίγη ώρα εξαφανίζεται και δεν θέλει καθάρισμα.
Υπάρχουν διάφοροι τύποι για την ανάλογη δουλειά. Και πολλά πολλά εργαλεία που κοστίζουν πολλά πολλά λεφτά
900MHz-64GHz
Καλά ο Γερμανός είναι πολύ…. Ειδικά ο υπάλληλος στο κατάστημα της περιοχής μου είναι τελιος άχρηστος όσα κινητά του έχουν πάει γνωστοί τους είπε ότι είναι για πέταμα ακόμα και αν ήταν από απλή υγρασία. Και από όσο έχω καταλάβει από το εργαστήριο έχει ένα πράμα σαν σεσουάρ και τα στεγνώνει. Και γενικός μακριά από Γερμανό γιατί δεν φαντάζομαι τα άλλα καταστήματα να έχουν Κανά τρελό εξοπλισμό… ούτε κολιτιρη smd δεν έχει μόνο κανονικό
(καλά μια μέρα επίμενε για ένα cd tdk ότι ήταν επανεγραψιμο και ήθελε να το πουλήσει και 1.80)
Σε ένα GX30i που το πήγε στο γερμανό πρίν το φέρουν σε μένα είχαν ξηλώσει όλες τις καλώδιοταινίες και καταστρέψαν τους συνδετήρες οθόνης και της πλακέτας, μιλάμε για καταστροφή, άσε που απλώς μετά έκλεισαν το καπάκι και της το έδωσαν έτσι.
2 ημέρες έφαγα για να διορθώσω τις βλάβες που κάναν στο γερμανό και μετα 30 λεπτά για να διορθώσω την κανονικη βλάβη του κινητού.
900MHz-64GHz
Ευτυχώς ο Γερμανός στέλνει σε εμάς τα κινητά χωρίς να ανοίξει καθόλου .
Ανάλογα με την περίπτωση. Αν είναι εκτός εγγύησης βάζουν χέρι και αν δούν οτι δεν μπορούν κλπ το στέλνουν.
Στην περίπτωση του GX30 ξέραν οτι απο υγρασία δεν καλύπτεται απο εγγύηση κλπ και αν συμφωνήσει ο πελάτης να πληρώσει τα σπασμένα το στέλνουν σε service
900MHz-64GHz
Στις μάρκες που δουλεύω ο Γερμανός δεν έχει Level 3 επισκευή οπότε τις στέλνει απευθείας. Δεν μπαίνουν στον κόπο να φτιάξουν ούτε απλές βλάβες αφού και όταν τα στέλνουν σε εμάς αυτοί πληρώνονται κανονικά.
λοιπον δοθλευω στην νοκια (τεχνικος) το 6600 θελει ειδικο καθαρισμο με μια χημικη ενωση για να διασπαστουν τα αλατα που εχουν κατσει κατω απο τα ολοκληρωμενα και πιθανον να χρειαστης και μια (πισινουλα)
ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ
ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ