Αρχικό μήνυμα από ok1gr
ο καπνος πρεπει να βγηκε απο τον μετασχηματιστη υψηλης αυτον που δινει στην βεντουζιτσα
Αρχικό μήνυμα από ok1gr
ο καπνος πρεπει να βγηκε απο τον μετασχηματιστη υψηλης αυτον που δινει στην βεντουζιτσα
Έχω και εγώ μια οθόνη που παράτησε την μάχη έπειτα από τα ίδια συμπτώματα συν το ότι πριν χαθεί η εικόνα οριστικά έβγαλε καπνό και μύριζε σαν καμένο μπαρούτι (Καλά τα κατάφερα εεεε αξίζει το κόπο να την βγάλω από την αποθήκη;
Σταματήστε την γη να κατέβωωωωωωωω!!!
http://www.geocities.com/tcpip25410/30080.JPG
Φυσικά, βγάλε την και θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε! Gourtz τα βίντεο θα τα δώ μετά, πάντος για να το λες είμαι σίγουρος ότι το έκανες.
gourtz τα είδα τα βίντεό σου αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω από τί απόσταση κάνουν τις <<αστραπές>>. Έτσι ρωτάω από περιέργεια.
αν αρχισεις και βαλεις την βεντουζιτσα σιγα σιγα προσ το γειωμενο μερος απο τους 10 ποντους και ισως παραπανω αρχιζει και καβνει ειχω και αν το πας πιο κοντα αρχιζει και πεταει αναμετα στον ακροδεκτη που εχει η βεντουζιτσα απο κατω και στο σασι το γειωμενο.
Για το transistor είσαι σίγουρος ότι δεν κάεικε? Μπορεί να μην ήταν καμμένο στην αρχή και να κάεικε στις δοκιμές. Πόσων ιντσών είναι το monitor? Ένας τέτοιος μετασχηματιστής βγαίνει 15-20Ε. Αν είναι μικρό δεν συμφέρει, αλλά αν είναι >17.....Αρχικό μήνυμα από gourtz
Τϊ νούμερο γράφει πάνω? Έχω μερικούς που δουλεύουν.