Οι καμερούλες αυτές όμως είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος, για σύγκριση δες τον κρύσταλλο πάνω στην πλακέτα της κάμερας. Αυτές βγάζουν σήμα video στην έξοδό τους και έχουν απο 30ευρώ οι Α/Μ και απο 50-60 οι έγρχωμες
Οι καμερούλες αυτές όμως είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος, για σύγκριση δες τον κρύσταλλο πάνω στην πλακέτα της κάμερας. Αυτές βγάζουν σήμα video στην έξοδό τους και έχουν απο 30ευρώ οι Α/Μ και απο 50-60 οι έγρχωμες
Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.
έχει και έγρχωμες με 35Ε. Το θέμα που μας ενδιαφέρει, είναι αν μπορεί να γίνει αυτό με τον φακό που έχουμε (και εγώ έχω έναν). Μήπως τυχαίνει να έχει κάποιος καμιά τέτοια κάμερα να μας πεί?
Το κινητο συμφέρει να το διορθώσεις (αλλο ειναι να πάρεις καινούριο με 400 και αλλο η επισκευη με 50-60) απλώς το θέμα ειναι ΠΟΙΟΣ θα στο κάνει
900MHz-64GHz
λοιπον αν το βαλει την βαση πανω στην πλακετα και με παρα πολυ λεπτα συρματακια το κολληση εκει που πηγαινει ο χαλκοδιαδρομος θα ειναι οκ. και στην τελικη μπορει να παρει και συρμα για πηνια παραπολυ λεπτο και μονωμενο και να κανει δουλεια αν και δεν το εχω δει να δω ακριβως πως ειναι. με ενα μικρο κολλητηρακι και οιπομονη φτιαχνεται
Ναι ναι σωστά, αλλα ξεχνάς κάτι...
Ο χαλκοδιάδρομος είναι ξηλώμένος (σε κάποιες έστω απο τις επαφές) που σημαίνει οτι δέν υπάρχει σημείο κόλλησης πλέον γιατί η σύνδεση είναι απο ΚΑΤΩ ακριβώς απ το Top layer και πάει σε εσωτερικό στρώμα. Επιπλέον κάτω απ την επαφή της κάρτας ΄το επόμενο στρώμα είναι γείωση, ακόμα και να προσπαθήσει να κολλήσει εκέι το μόνο που θα κάνει είναι να γειώσει απλώς την επαφή της κάρτας.
Ο μόνος τρόπος πλέον είναι να συνδεθεί στο matrix. Εχω συχνά τέτοιου είδους βλάβες
900MHz-64GHz
ναι απο την βαση της καρτας στα ολοκληρωμενα κατευθειαν κατι τετοιο δεν ναν μην υπαρχει τροπος
Οχι στα ολοκληρωμένα. Στο φίλτρο της κάρτας αν το αφαιρέσεις.
Είναι αδύνατον να κάνεις κόλληση κάτω απο microBGA
900MHz-64GHz
Εμένα μου ζητάν 400 ευρώ για να το φτιάξουν θα άλλαζαν όλη την πακέτα.50-60 για επισκευή που λέτε δεν είναι τπτ εάν μπορεί να το φτιάξει κανείς ας μου πει
Όσον αφορά για τις καμερούλες με 30-35 ευρώ που τα βρίσκετε τόσο φτηνά;
Σταματήστε την γη να κατέβωωωωωωωω!!!
http://www.geocities.com/tcpip25410/30080.JPG
leosedf εσύ σίγουρα μπορείς να το διορθώσεις εεεεε;
Σταματήστε την γη να κατέβωωωωωωωω!!!
http://www.geocities.com/tcpip25410/30080.JPG
cafe demek συμφωνα με κανόνες του φόρουμ απαγορεύεται οι διαφιμίσεις ΙΔΙΩΣ επαγγελματίες κλπ οπουδήποτε. Οπότε δεν μπορώ να σου πώ τίποτα
(Κυριε gRooV (Θανάση) δεν φταίω εγώ, βασανίστε τον cafe demek, δεν έκανα τίποτα έλεος.....)
(εκτός αν θές ποσοστά )
900MHz-64GHz