-
Επισκευη Τροφοδοτικου!
Παιδια εχω 2 τροφοδοτικα τα οποια δεν αναβουν απο την μητρικη. Αν βραχικηκλωσω τα 2 καλοδια "πρασινο+μαυρο" αναβει. λιγικα καποιο τραντζιστο εχει καει. Αυτο σκεφτομε. Δεν μπορω να τα μετρισω επιδη δεν μετραει το πολυμετρο μου. Δεν ξερω βασικα αλλα καποια φορα με αλλο πολυμετρο ειχα μετρισει. Μηπος ξερει καποιος πιο καιγετε(ειναι δισκολο να πει καποιος,πιο ειναι συγκεκριμενα. Αλλα να πει πως θα το βρω. Που περιπου να ψαξω.)? Η τι εχει προβλημα αν δεν ειναι τραντζιστορ.
Σας παρακαλω βοιθηστε με αν ξερει καποιος διοτι εχω ενα 400αρη μην το πεταξω.
Ευχαριστω!
-
-
Επισκευη Τροφοδοτικου!
Τα τροφοδοτικά δεν έχουν πρόβλημα.
Η μητρική είναι χαλασμένη!!!
-
-
Επισκευη Τροφοδοτικου!
Η να ελέγξεις τους δυό ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές στα τροφοδοτικά, απ οτι θυμάμαι 47 και 100 Μικροφαράντ. σε 99 περιπτώσεις απο τις 100 έχει δουλέψει.
-
-
Επισκευη Τροφοδοτικου!
Καταρχήν αν έχει καεί κάποιο τρανζίστορ το πιο σωστό θα ήταν να το ξεκόλαγες απ'το τυπωμένο και έτσι να δοκιμάσεις να το μετρήσεις γιατί δεν μπορείς εκ των προτέρων να ξέρεις πως την έφαγε.Μπορεί να έχει ανοιχτοκυκλώσει και να μετράς τυχαίες τιμές αντίστασης από τα γύρω εξαρτήματα,εκτός πια και αν έχει βραχυκυκλώσει οπότε το καταλαβαίνεις.
[ 08. Μαίου 2004, 07:52: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από τον/την: electron ]
-
-
Επισκευη Τροφοδοτικου!
Matasoft Ξερω πολυ καλα οτι δεν ειναι η μητρικη. Τα τροφοδοτικα ειναι καμενα. Με την μητρικη αυτη δουλευω καθε μερα. Και leosedf τους αλλαξα του ηλεκτρολυτηκους και εκανε τσαφ οταν μπηκε στο ρευμα. electron εχω ελενξει ολα τα τραντζιστορ.
Συγνομη που αργησα να απαντισω αλλα το ειχα ξεχασει αυτο το θεμα και δεν ασχοληθικα αλλο με τα ροφοδοτικα γιατι δεν τα καταφερα αλλα τωρα θα τα δοκιμασω.
-
-
Επισκευη Τροφοδοτικου!
Αγωρασα και δουλευω. Θα βρω πολλα καμενα απλα θελω να φτιαξω κανενα ετσι για να το φτιαξω(τωρα πλεων). Το 400αρη θελω να φτιαξω. Ειναι ισχυροτερο απο αυτα που εχω, και ειναι και καινουριο. Ναι, καινουριο και εχει προβλημα. Φυσικα δεν το πληρωσα. Γι'αυτο εχει κανενας καμια ιδεα?
-
-
Επισκευη Τροφοδοτικου!
Ίσως να έχουν αρπάξει και οι μετασχηματιστές υψηλής συχνότητας. Πάρε καλύτερα δυό καινούρια
-
-
Επισκευη Τροφοδοτικου!
Kalimera D-NAME
Trofodotise me 220 to trofodotiko kai xoris na to syndeseis me to matherboar braxikeiklose to prasino kalodeio me to GND toy trofodotikoy (Ena apo ta mayra kalodeia)me auto ton tropo tha mpoereis na elenxeis to trofodotiko xoreis thn matherboar.
Tora oso gia to poio tr einai katestrameno, tha to elenxeis xekolontas ta tr kai elenxontas me ena polimetro pou mporei na metrisi antistasi pano apo 1.8k.
Sinithos to problhma omos den einai sta tr alla sta periferiaka ulika tou lm 393 eki sinithos einai kapoia antistasi poy brisketai konta ston taladtoti (lm 494)h kapioh hlektrolitiki toy talantoth.
WARNING !!!!!!! [img]images/smiles/icon_redface.gif[/img] Megalh PROSOXH otan psaxneis to trofodotiko ypo tash
Filika
Elias
-
-
Επισκευη Τροφοδοτικου!
Tα περισοτερα τροφοδοτικα που εχουν καει αναβουν με πρασινο+μαυρο αλλα στην μητρικη οχι. Θα το ψαξω και θα σας πω. Και φυσικα δεν το ελενχω ενω ειναι στο ρευμα. Και οι ασφαλιες που εχω ειναι αυτες που με το παραμικρο πευτουν! Για να εχω το καιφαλι μου ισυχο.
-
-
Επισκευη Τροφοδοτικου!
Το τροφοδοτικό ανάβει αν γειώσεις το πράσινο με το γκρι και όχι με το μάυρο. Έτσι γειώνουν οι μητρικές για να το ανάψουν ίσως το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτό το γκρι καλώδιο το οποίο αμα έχει κοπεί πουθενά δεν γειώνει από τη μητρική και έτσι δεν ανάβει άρα δεν πρόκειται να παίξει παρα μόνο χωρίς αυτή.
[ 10. Μαίου 2004, 15:54: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από τον/την: nikjohn ]
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης