Ας πάρουμε τα γραφόμενα από την αρχή, γιατί όπως μου τα γράφει ο φίλος Μανώλης πρέπει να διαγράψω δουλειά 30 ετών κι
αν και γηράσκω αεί διδασκόμενος νομίζω ότι είναι ΑΔΙΚΟ.
Για τον συνονόματο Δημήτρη :
...δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ παρόλο που στα settings βρίσκει ότι έχει συνδεθεί.
Σε κάθε προσπάθεια μου βγάζει unable to connect to server 06 κάποιες φορές unable to connect to server 28.
Αυτό κατά τη ταπεινή μου γνώμη σημαίνει " μη σύνδεση ".
Πως γράφεις στο post #5 ότι συνδέεται στο δίκτυο βλέπει το server βλέπει και τ΄ αρχεία στο δίσκο δικτύου ; αλλά δεν τα παίζει.
Γράψε αν θέλεις Δημήτρη ποιός είναι ο πάροχος σου στη σύνδεση Internet και το μοντέλο του router για να μπεις στα settings
του μέσω του P.C. ή του LAPTOP σου (κάποιες φορές και από τ΄ ίδιο το router) και να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις σε σύγχρονη τηλεφωνική
επικοινωνία με το customer care του παρόχου.
Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα firewall γιατί έχω κάνει αρκετές τέτοιες ρυθμίσεις το πλέον πιθανόν είναι αυτό που υποψιάστηκες και σου ΄γραψα
από την αρχή : " ασυμβατότητα πρωτοκόλλων συνεργασίας της Ethernet θύρας της τηλεόρασής σου με την Ethernet θύρα του router ".
Επειδή δε στην Επιστήμη των Ηλεκτρονικών ΠΟΤΕ δεν λέμε ΠΟΤΕ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ν΄ επαληθευθεί ο φίλος Μανώλης έστω στη
περίπτωση που με χαμηλή ταχύτητα μπορέσεις και συνδεθείς, με τις δέουσες ρυθμίσεις βέβαια, στο GOOGLE CHROME επί παραδείγματι και
στη συνέχεια επαληθεύεις αν όντως δεν μπορούν να κατέβουν μόνο αρχεία τύπου MKV MP4 & Dolby Digital.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης