Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Εγγραφή
    Nov 2020
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    5

    Προεπιλογή σοβαρό πρόβλημε σε ψυγείο Bosch/Pitsos

    Μοντέλο KSU40120, τυπικό δίπορτο ψυγείο με κατάψυξη πάνω και ψύξη κάτω. Έγινε αλλαγή πλακέτας το 2012.

    Προχθές η ψύξη έπεσε στο τίποτε, και τα λαμπάκια όλα μαζί αναβόσβηναν. Το έσβησα για λίγο και το ξανάνοιξα. Σύντομα συνήλθε ως εκ θαύματος. Δηλαδή αρχικα τα φώτα αναβόσβηναν, αλλά μετά από κάποια ώρα έμειναν ανοικτά και ανέβασε σωστή ψύξη γρήγορα.

    Απόψε το ξανάκανε. Στην πλάτη είδα το δοχείο με αρκετά υγρά, και βρώμικο. Έβγαλα την απόληξη του σωλήνα που καταλήγει σ' αυτό, και τη βρήκα βουλωμένη. Την καθάρισα και την ξανάβαλα. H απόληξη βρίσκεται μέσω στο νερό, δηλαδή η στάθμη του νερού είναι λίγο πιο πάνω απο το κάτω μέρος του σωλήνα. Το δοχείο φαίνεται βιδωμένο πάνω στο μοτέρ, δεν νομίζω ότι μπορώ να το βγάλω.

    Το έχω ξαναβάλει το ψυγείο μπρος τώρα εδώ και περίπου 45', τα φώτα συνεχίζουν να αναβοσβήνουν κάθε δευτερόλεπτο, και για το μισό δευτερόλεπτο που ανάβουν ακούγεται και το "βουρ" του μοτέρ. Με μετρητή ισχύος βλέπω να καταναλώνει άλλοτε 47 βατ και άλλοτε 60 βατ. Αλλά το έχω δει να πηδάει και στα 6 βατ και στα 110 βατ.

    Όταν άνοιξα την κατάψυξη για λίγα δευτερόλεπτα, τα φώτα άναψαν και το βούρ έγινε συνεχόμενο. Όταν την έκλεισα, ξανά το αναβοσβήσιμο. Το ξαναέκανα για να το επιβεβαιώσω, ξανά το ίδιο. Περίεργα πράματα. Λες και προτιμά να δουλεύει με ανοικτή κατάψυξη.

    Στο lockdown υποθέτω πως επίσκεψη τεχνικού αποκλείεται, οπότε εξαρτώμαι από σας, αγαπητοί συμφορουμίτες....

    Τι συμβαίνει; Τι να δοκιμάσω;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gid : 09-11-20 στις 23:57

Παρόμοια Θέματα

  1. [Pitsos] Ψυγείο Pitsos pknb56vl30
    από Haku στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-19, 14:31
  2. [Pitsos] Ψυγείο PITSOS πρόβλημα
    από τεχνικος στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-18, 13:48
  3. [Κινητό Τηλέφωνο] Σοβαρό Πρόβλημα με ROM σε Lenovo S960
    από manos_3 στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-15, 12:57
  4. Πρόβλημα με ψυγείο καταψύκτη pitsos.
    από briko στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-13, 20:29
  5. Ψυγείο Pitsos No Frost χωρίς ψύξη
    από Pater_Familias στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-11, 21:26

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας