Γεια σας και καλώς σας βρήκα!

Έχω ένα θέμα με το πλυντήριο πιάτων μου. Καταρχάς να διευκρινήσω ότι δεν έχω "ξανασκαλίσει" κάποιο πλυντήριο, ωστότο κάποιες βασικές γνώσεις τις έχω ως ηλεκτρολόγος. Έτσι ζητάω την βοήθεια όσων κατέχουν το άθλημα μπας και τα καταφέρω να το φτιάξω.

Το πρόβλημα: Πατάω το κουμπί ON, ανάβει η οθόνη κανονικά. Για 30-40 δευτερόλεπτα εισάγεται νερό στο θάλαμο κι έπειτα η οθόνη παθαίνει μπλακ αουτ. Μόλις γίνει το μπλακ ουτ αρχίζει και δουλεύει η αντλία εξαγωγής του νερού, κι επίσης το πλυντήριο γενικά "δεν ακούει", δηλαδή πατάω το κουμπί ON/OFF ώστε το πλυντήριο να σταματήσει αλλά δεν σταματάει.

Κάτι που παρατήρησα (που μπορεί να είναι και άσχετο): Αν όσο δουλεύει η αντλία εξαγωγής νερού γείρω ελαφρά το πλυντήριο προς τα πίσω, τότε η οθόνη ξανανάβει, σταματάει η εξαγωγή νερού, και αρχίζει πάλι η εισαγωγή νερού. Αν βέβαια το αφήσω κάτω πάλι τότε ξαναγίνεται το ίδιο από την αρχή. Για κάμποσο διάστημα μάλιστα το εκμεταλλευτήκαμε αυτό και λειτουργούσαμε το πλυντήριο υπό αυτή την κλίση, αλλά τώρα ούτε αυτό γίνεται.

¶ν θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει προς τα πού να κοιτάξω, τι ελέγχους να κάνω...

Έχω ήδη κάνει το πλυντήριο φύλλο και φτερό σχεδόν και κάθετι που βγάζω το τσεκάτω αν είναι βουλωμένο και ηλεκτρικά αν μπορώ να δω κάτι. Δεν ξέρω αν πρέπει να επεκταθώ άλλο για αρχή, να μην σας κουράσω κιόλας.

Και μερικές πρώτες φωτό από το πλυντήριο
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg