Μία απάντηση για τον συνάδελφο Κωνσταντίνο.
Αγαπητέ Κώστα δεν έχω ούτε είχα ποτέ στη ζωή μου σχέση με το Service One, κι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα γράψει ότι μία τεχνική επισκευή είναι όπωσδήποτε ανέφικτη.
Τα γραφόμενά μου στο post 10 είναι προσαρμοσμένα στις δυνατότητες της κυρίας συναδέλφου καθόσον αν διάβασες το post 8 αναφέρει ότι είναι ασυρματίστρια οπότε δεν νομίζω ότι διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για ν΄ αντικαθιστά και να προγραμματίζει μνήμες, γιατί όσον αφορά την επέμβαση στις παραμέτρους του Service Menu ίσως με κάποια καλή γνώση Αγγλικών να καταφέρει κάποια παρεμετροποίηση προσαρμογής της οθόνης.
¶λλωστε την αγορά μίας μεταχειρισμένης Main Board η ίδια δεν την απέκλεισε μόνο που πριν γράψω οτιδήποτε εκείνη είχε τις αμφιβολίες της όχι μόνο για το κόστος αλλά και τη προσαρμογή της στη συσκευή όπως και στο post 12 η ίδια αναγράφει και βέβαια δεν νομίζω αυτές να προέρχονται μόνο από τις δικές μου αναφορές.
Αλλά ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος νομίζω θα πρέπει να την παροτρύνουμε να κάνει μία αγορά και αν κάτι δεν πάει καλά να μας θεωρήσει υπεύθυνους για την παρότρυνση και μόνο.
Είναι καθαρά δική της επιλογή το πως θ΄ ενεργήσει κι από τα γραφόμενά μου ίσως αυτό να φαίνεται καθαρά.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης