Έχω ένα ψυγειοκαταψύκτη Liebherr τριακονταετίας με δύο μοτέρ. Η θερμοκρασία του καταψύκτη στους -27 βαθμούς, χωρίς να τηρήσω τη διαδικασία superfrost, έβαλα προς κατάψυξη κρέατα. Μετά απο τρείς μέρες με προβληματίζει ότι η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω απο τους -21 βαθμούς. Φέρνω ψυκτικό, μου βάζει βαλβίδα ελέγχου και προσθέτει φρέον, αλλά η θερμοκρασία δεν αλλάζει... Η γνωμάτευσή του: " είσαι για ψυγείο"... Ψάχνω να δω τι να πάρω και βιάζομαι γιατί η θερμοκρασία όλο και αυξάνεται, φτάνοντας σε διάστημα 10 ημερών στους -8 βαθμούς! Κλείνω νέο ψυγείο, αλλά έχουν έλλειψη του συγκεκριμένου και περιμένοντας ώ του θαύματος... Η θερμοκρασία σε άλλες 10 μέρες έφτασε τώρα στους -19 βαθμούς! Δυο περιπτώσεις υπάρχουν κατά τη γνώμη μου. Ή ήταν άσχετος ο ψυκτικός και κάτι άλλο έπρεπε να διορθώσει, ή ο καταψύκτης απλά έκανε μια προσωρινή ανάνηψη... Εν τω μεταξύ η συντήρηση δουλεύει τέλεια. Τι κάνω; Να ακυρώσω την παραγγελία, ή όχι: