Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε EMUDELTA,σύμφωνα με τ΄ επίσημο Service Manual της LG η τηλεόρασή σου υποστηρίζει σύστημα DVB-T (ID-TV) αλλά γι΄ εκπομπή COFDM(Coded Orthogonal Frequency Division Multiplexing) κι όχι εκπομπή σημάτων Υψηλής Ευκρίνειας (H.D.) που εκπέμπει σήμερα η Digea, αλλάκι η ΕΡΤ1 – ΕΡΤ2 – Κανάλι της ΒΟΥΛΗΣ & ΕΡΤ HD.Γι΄ αυτό αν θέλεις να βλέπεις όλα τα κανάλια εκτός από τα BBC, DW, TV5 και το ΡΙΚ που βλέπεις έως σήμερα, όπως γράφει και στη 7η απάντηση ο φίλος ο Στέφανος, καλό είναι ν΄ αγοράσεις έναν αποκωδικοποιητή MPEG4 με την ένδειξη ΄΄HD΄΄ (νομίζω ότι κυκλοφορούν και mini αυτοκόλλητοι για να τοποθετηθούν πάνω στις τηλεοράσεις), και κατ΄ αυτό το τρόπο θα ξεπεράσεις το πρόβλη-μα που σου δημιουργεί ο τύπος αποκωδικοποίησης που κάνει η τηλεόρασή σου.Φιλικά. Δημήτρης Καρούσης
Μια στιγμη....απόσο ξέρω η DIGEA εκπέμπει με COFDM οπότε δεν έχει θεωρητικα πρόβλημα.ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ όμως αν βλέπει κάτι για υπηρεσία HD να έχει κρυφό μενού.Το λέω αυτό γιατί κατα τύχη είχα βρει έτσι κρυφό μενού σε μια panasonic που έχω μοντέλο 2010....