Συνεχίζω στο ίδιο θέμα μιας και οι φίλοι μας στη ΕΔΑ εδέησαν να μας φέρουν το κουτί του μετρητή αερίου τέλη Νοέμβρη (αίτηση Μαΐου).
Έτσι λοιπόν στο καταχείμωνο εκτός του ότι δεν μπορώ να επιλέξω επιτοίχιο λέβητα 35kw γιατί όλοι είναι "ο καλλίτερος" δυσκολεύομαι και στην επιλογή εγκαταστάτη γιατί εκτός του ότι την έχουν δει "Γιακούμπ" από άποψη αμοιβών έχουμε και τη διαφορά απόψεων ανά μάστορα.
Οι πιο συνηθισμένες είναι στο ότι άλλοι θέλουν να προσθέσουν "υδραυλικό διαχωριστή" και έξτρα κυκλοφορητή και άλλοι όχι.
nyannaco τους είπα αυτά που μου έγραψες #5 και μετά η απάντηση ήταν "καλά, εντάξει δεν είναι και υποχρεωτικό". Αφαιρούμε 400 ευρό από την προσφορά.
Τα φίλτρα που από 80 πάνε στα 180 ευρο να το δεχτούμε γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις.
Και ερχόμαστε στον χημικό καθαρισμό, όπου θέλω τη γνώμη σας.
Κάποιος από τους εγκαταστάτες, που δε θυμάμαι ποιος, πρότεινε να γίνει χημικός καθαρισμός και εγώ που μου άρεσε σαν ιδέα ,για να είμαι έτοιμος πήρα τηλέφωνο προφανώς άλλον για να το προχωρήσω. Η αντίδρασή του ήταν τέτοια που με προβλημάτισε. Με λίγα λόγια μου είπε ότι άμα κάνω "χημικό καθαρισμό" σε 1 με 2 χρόνια θα πάρω τα σώματα στο χέρι σε σακούλα.
Ισχύει λοιπόν αυτό που λέει ; (έχει τη λογική του)
Βέβαια από την άλλη κυκλοφορούν στην αγορά, υγρά, συσκευές γιαυτή τη δουλειά, όπως κυκλοφορούν όμως και τα κοκορέτσια, τα τσιγάρα τα Ε123 κλπ.