Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Panoss Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοίτα να δεις, δεν μας έχει ξανατύχει κάποιος που να μην ξέρει...πώς είναι ο πυκνωτής και να θέλει να επισκευάσει μόνιτορ...
Σαν να λες "θέλω να αλλάξω καρμπιρατέρ στο αμάξι, ξέρει κανείς πού είναι; Στο πορτ μπαγκάζ ή στο καπό;"

Η σωστή συμβουλή για την ασφάλεια κάποιου που δεν ξέρει τόσο βασικά πράγματα είναι να μην το τολμήσει.
Το θέμα της ασφάλειας είναι απολύτως κατανοητό φίλε Πάνο και είναι κάτι που έχω υπόψη μου.

Κανείς όμως απο αυτούς που είχαν ένσταση δε μου είπε πχ "Τρελέ μου κάποια σημεία στο monitor παραμένουν φορτισμένα και τίθεται το θέμα της σωματικής σου ακεραιότητας".

Το επιχείρημα ήταν "Αφού δεν ξέρεις.. πως θα το φτιάξεις?". Που μεταξύ μας τώρα αυτή η ερώτηση με έφερνε και με φέρνει σε αμηχανία..είναι λίγο ειρωνική ερώτηση όταν διατυπώνεται σε μία κοινότητα που ονομάζεται "how to fix it".

Το γεγονός είναι οτι έχω μηδενικές γνώσεις και γι'αυτό στράφηκα σε ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν να με βοηθήσουν.

Αν έχετε θέμα με αυτό το γεγονός είναι δικαίωμά σας να μη μοιραστείτε καμία πληροφορία μαζί μου.