Παντα με φιλικη διαθεση (και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης) θα ηθελα να πω οτι σε ενα τεχνικο φορουμ πολυ δυσκολα γραφει καποιος που ειναι ασχετος με το αντικειμενο και εαν το κανει το δηλωνει για να εχει πιο αναλυτικη βοηθεια (ετσι τουλαχιστον νομιζω). Δεν ξερω τι ακριβως εντυπωση εδωσε ο τροπος που διατυπωσα την ερωτηση, ωστε να γινει τοποθετηση πως αντιμετωπιζονται οι επισκευες σε ηλεκτρονικα κυκλωματα (ευχαριστω για τον χρονο σου παντως), αλλα η ερωτηση αποσκοπουσε στην πρακτικη πλευρα του θεματος, δηλαδη στο να δω αν υπηρχε known problem σε παρομοια κυκλωματα απο ανθρωπους που εχουν την πειρα να ξερουν κατι τετοιο.
Αν η απαντηση ηταν οτι συχνο προβλημα παρουσιαζει καποιο παθητικο στοιχειο τοτε θα επρεπε να ασχοληθω με αυτο, αν δεν υπηρχε καποια τετοια ενδειξη πολυ πιο απλο για εμενα, που θελω να κανω την δουλεια μου γρηγορα και σε ενα βημα, ηταν να δωσω 4 Ευρω για να παρω 4 ημιαγωγους και οποτε εχω καιρο και ορεξη να τους αντικαταστησω χωρις φρου-φρου και αρωματα.
Ειμαι πολυ σχετικος με τα ηλεκτρονικα, αν και εχω απειρο καιρο να ασχοληθω ουσιαστικα με την πρακτικη αλλα και θεωρητικη πλευρα τους.
Ευχαριστω για τις γνωμες σας και θα διαβαζω συχνα το φορουμ.