Service Advanced Acoustic MCD403
Εχω φιαξει ορισμενα απο αυτα τα μηχανηματα ( ενα μαλιστα δεν το πετυχα εκανα εσφαλμενη διαγνωση ) ομολογω οτι η σχεδιασεις τους μου αρεσουν παρα πολυ , ο τροπος που εχουν σκεφτει ειναι μακραν ανωτερος απο κατασκευαστες που ειναι πολυ περισσοτερα χρονια στην παραγωγη παρολα αυτα η ποιοτητα ορισμενων υλικων ειναι χαμηλη και η υλοποιηση συχνα εχει διαφορα θεματα τα οποια στο εργαστηριο δεν κοστιζουν σχεδον τιποτα να μαζευτουν αλλα αποριας αξιον ειναι γιατι δεν σκεφτηκε το εργοστασιο να παραγει το προιον με ενα κλικ ποιοτητα παραπανω .
Φοβαμαι πως στο μελλον θα ερθουν αρκετα κοντα μου με αστεια μαλλον προβληματα αλλα παρολα αυτα καθηλωμενα.
Το συγκεκριμενο ειχε μαλλον καποιο εργοστασιακο προβλημα αγοραστηκε απο το Ebay προφανως ενω αρχικα ειχε πουληθει σεταρισμενο για χρηση overseas αρα 110-120V και καποιος το αγορασε απο εκει στην Ευρωπη και ενω το μηχανημα εχει επιλογη 120-230 απο πισω στην ουσια ακομα και εαν εκανες την επιλογη να ρυθμισεις στα 230, εσωτερικα οι μετασχηματιστες ηταν καλωδιωμενοι με εναν τροπο τετοιο που η αλλαγη 110-230 δεν μπορουσε να συνδεσει τους μετασχηματιστες με αναλογο τροπο ωστε να δουλεψουν στα 230.
Αποτελεσμα ηταν να καει η ασφαλεια ο εκει χρηστης να βαζει ολο και μεγαλυτερες μεχρι να καει ο ενας απο τους τρεις μετασχηματιστες ολοκληρωτικα , να γινει ζημια στο τροφοδοτικο που τροφοδοτει την εξοδο του μηχανηματος , να γινει ζημια στο τροφοδοτικο που κινουσε τον μηχανισμο , και τελος να καταστραφει ολοκληρωτικα η πλακετα του display .
Καταφερα να σωσω τα παντα εκτος απο την πλακετα του display την οποια θα αναζητησω πλεον στο εργοστασιο αλλα και στην ανοιχτη αγορα .
Το ακουσα …Θα πρεπει να πω οτι παιζει παρα πολυ καλα για transport αυτου του επιπεδου …βεβαια με το DAC που ειχα διαθεσιμο για ακροαση ακομα και ενα DVD player της LG με 40 ευρω κυριολεκτικα σκοτωνει …
Με ενοχλει οτι ενα τοσο καλα σχεδιασμενο προιον με ενα τροφοδοτικο , κατασκευη , ταξη και σειρα που θα ζηλευε και η Connrad Johnson να υποφερει απο τετοιες μικρες λεπτομεριες .
Ναι σε αγορα μεταχειρισμενου και μαλλον θα βρεθει φτηνα
Ναι ειναι επισκευασιμο μεχρι ενα βαθμο
Ναι απο πλευρας ηχου για απλο transport παιζει ελκυστικα εως εκπληκτικα θα ελεγα
Σακης Πετροπουλος
![]()