Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gcnick Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπερα φιλε μου
για να βγαζει λιγο ατμο προφανοσ ειναι το θερμικο που παει στην αντησταση και δινει εντολη να κοψει .
απο την αλλη καλο θα ηταν να τσεκαρεις και την ηλεκτροβαλβιδα αν σου δουλευει σωστα .η μποπει να ειναι και ψιλοβουλομενος και ο πρεσοστατης.
Καλησπέρα Νίκο,

Δεν πιστεύω ότι είναι κάποιος διακόπτης ρεύματος προς την αντίσταση αυτό που φταίει. Το boiler είναι γεμάτο ατμό όταν εμφανίζεται το πρόβλημα, η αντίσταση έχει λειτουργήσει αρκετή ώρα ώστε να ζεσταθεί καλά το νερό και να ανέβει η πίεση του ατμού. Η ηλεκτροβαλβίδα φαίνεται να δουλεύει σωστά, τουλάχιστον όσο είναι κρύα, γιατί επιτρέπει στον ατμό να βγει όταν της δωθεί εντολή να ανοίξει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι βγαίνει μια ποσότητα ατμού και μετά σταματάει να βγαίνει άλλος ατμός, αν και το boiler εξακολουθεί να είναι γεμάτο. Επομένως, ή σταματάει να δουλεύει η ηλεκτροβαλβίδα ξαφνικά (όταν περάσει μια μικρή ποσότητα ατμού και ζεσταθεί???) ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Προς το παρόν το έχω ψιλοπαρατήσει, έμπλεξα με διάφορες δουλειές και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα μαζί του από τότε που έγραψα το αρχικό μήνυμα. Έχω κάνει και καθαρισμό, όπως συνέστησε ο Πέτρος στο προηγούμενο μήνυμα -ευχαριστώ Πέτρο- αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Όσο για τον πρεσοστάτη, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι και πού βρίσκεται και πώς θα μπορούσα να τον αναγνωρίσω και να δω αν δουλεύει. Μήπως μπορείς να γράψεις δυο λόγια?

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για την απάντηση.