Service Rotel RB985 MKII
Τρομος με επιασε οταν δεχτηκα την κληση με προβλημα στο συγκεκριμενο μηχανημα το οποιο εχει αγοραστει απο τον Μπεη της Γερμανιας .Θυμιζω εδω οτι τον τελευταιο χρονο εχω δεχθει παραπανω απο 15 μηχανηματα απο την συγκεκριμενη χωρα τα οποια προφανως αγοραστηκαν απο πελατες κοψοχρονια με διαφορες μικρες οι μεγαλες βλαβες οι οποιες ομως ηταν επισκευασμενεςστην Γερμανια απο "Γερμανο "'τεχνικο με παρα πολυ ασχημο τροπο και με παρα πολυ κακης ποιοτητας κινεζικα η Ινδικα υλικα .
( Καποια απο αυτα οι πελατες αποφασισαν και επισκευασαν με επιπλεον κοστος προσθετικα στην αξια κτησης του μηχανηματος και καποιοα αλλα πηραν τον δρομο της επιστροφης συνοδευομενα απο τεχνικη εκθεση, σφραγιδα, υπογραφες, φωτογραφιες, και ολα οσα χρειαστηκαν για να επιστραφουν τα χρηματα του αγοαραστη πραγμα το οποιο ενω φυσικα δεν μου εφερε κανεναν εσοδο ηταν κατι το οποιο εκανα μετα χαρας )
Πολυ ευτυχως το μηχανημα πολυ απλα επασχε απο την ασθενεια του hi end οπου τα γκουρμε καλωδια προξενουν απιστευτη πιεση στα απλα βυσματα που εχουν αυτα τα μηχανακια παραγωγης με αποτελεσμα 3 απο τα 5 βυσματα κομμενα .
Απο τον πελατη ζητηθηκε να τοποθετηθει πλακετακι stand by + trigger ωστε να μπορει το μηχανημα να ξεκιναει με εντολη απο τον προενισχυτη AV .
Χρειαστηκε επισης ακομα ενα λεπτομερες ρυθμισμα αν και δεν εδειχνε να ειναι πειραγμενο απο καπου και ισως το θεμα να ηταν απλα προχειροτητα .
Στην ROTEL αυτης και της παλιοτερης εποχης μπορει καποιος να βρει απλα και λειτουργικα κυκλωματα , εξυπνα δομημενα , συμμετρικα τακτικα και χωρις τσιγκουνιες για την τιμη του μηχανηματος ,και συναμα μια σταθερη ποιοτητα σχεδιασης και κατασκευης που υπαρχει σε ολη την γκαμα ( και την προηγουμενη σειρα )
Ευκολα ενα τετοιο μηχανημα θα χαρακτηριζοταν upper hifi οχι ομως hi end Τιμιο παντως απο ακρη σε ακρη .
Ναι σε αγορα μεταχειρισμενου
ΝΑι ειναι κατι που θεωρω επισκευασιμο στο 100% κι ευκολα
ΝΑι απο πλευρας ηχου θα το εβαζα στο σαλονι μου ακομα και για χρηση Hifi
inside out :