Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 2 από 2

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Εγγραφή
    Nov 2007
    Περιοχή
    ATHENS GREECE
    Μηνύματα
    1.520

    Προεπιλογή Service Rotel RB985 MKII

    Service Rotel RB985 MKII

    Τρομος με επιασε οταν δεχτηκα την κληση με προβλημα στο συγκεκριμενο μηχανημα το οποιο εχει αγοραστει απο τον Μπεη της Γερμανιας .Θυμιζω εδω οτι τον τελευταιο χρονο εχω δεχθει παραπανω απο 15 μηχανηματα απο την συγκεκριμενη χωρα τα οποια προφανως αγοραστηκαν απο πελατες κοψοχρονια με διαφορες μικρες οι μεγαλες βλαβες οι οποιες ομως ηταν επισκευασμενεςστην Γερμανια απο "Γερμανο "'τεχνικο με παρα πολυ ασχημο τροπο και με παρα πολυ κακης ποιοτητας κινεζικα η Ινδικα υλικα .

    ( Καποια απο αυτα οι πελατες αποφασισαν και επισκευασαν με επιπλεον κοστος προσθετικα στην αξια κτησης του μηχανηματος και καποιοα αλλα πηραν τον δρομο της επιστροφης συνοδευομενα απο τεχνικη εκθεση, σφραγιδα, υπογραφες, φωτογραφιες, και ολα οσα χρειαστηκαν για να επιστραφουν τα χρηματα του αγοαραστη πραγμα το οποιο ενω φυσικα δεν μου εφερε κανεναν εσοδο ηταν κατι το οποιο εκανα μετα χαρας )

    Πολυ ευτυχως το μηχανημα πολυ απλα επασχε απο την ασθενεια του hi end οπου τα γκουρμε καλωδια προξενουν απιστευτη πιεση στα απλα βυσματα που εχουν αυτα τα μηχανακια παραγωγης με αποτελεσμα 3 απο τα 5 βυσματα κομμενα .

    Απο τον πελατη ζητηθηκε να τοποθετηθει πλακετακι stand by + trigger ωστε να μπορει το μηχανημα να ξεκιναει με εντολη απο τον προενισχυτη AV .

    Χρειαστηκε επισης ακομα ενα λεπτομερες ρυθμισμα αν και δεν εδειχνε να ειναι πειραγμενο απο καπου και ισως το θεμα να ηταν απλα προχειροτητα .

    Στην ROTEL αυτης και της παλιοτερης εποχης μπορει καποιος να βρει απλα και λειτουργικα κυκλωματα , εξυπνα δομημενα , συμμετρικα τακτικα και χωρις τσιγκουνιες για την τιμη του μηχανηματος ,και συναμα μια σταθερη ποιοτητα σχεδιασης και κατασκευης που υπαρχει σε ολη την γκαμα ( και την προηγουμενη σειρα )

    Ευκολα ενα τετοιο μηχανημα θα χαρακτηριζοταν upper hifi οχι ομως hi end Τιμιο παντως απο ακρη σε ακρη .

    Ναι σε αγορα μεταχειρισμενου
    ΝΑι ειναι κατι που θεωρω επισκευασιμο στο 100% κι ευκολα
    ΝΑι απο πλευρας ηχου θα το εβαζα στο σαλονι μου ακομα και για χρηση Hifi

    inside out :
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

  2. 4 μέλη ευχαρίστησαν τον east electronics για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

    AKHS (16-07-13), angel_grig (10-06-13), bchris (02-07-13), ezizu (07-06-13)

Παρόμοια Θέματα

  1. [HiFi] Service Rotel RA980BX
    από east electronics στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-13, 20:35
  2. [Τελικός Ενισχυτής] service Rotel RB890
    από east electronics στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-01-13, 22:26
  3. tuner rotel rt-860
    από papkir στο forum Ραδιόφωνο & CD Player
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-12, 11:51
  4. SERVICE ROTEL RT 970
    από east electronics στο forum Ραδιόφωνο & CD Player
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-11, 13:00
  5. rotel ra-350
    από papkir στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-10, 22:35

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας