Γεια σας,

ονομάζομαι Μάρκος και σας γράφω για πρώτη φορά. Ενδιαφέρομαι να βρω, κατά προτίμηση στο νομό Αττικής (όπου μένω), κάποιον που να κάνει μετατροπές και επισκευές σε ψηφιακά φορητά ραδιόφωνα "παγκοσμίου λήψεως" (συνήθως έχουν λήψη περίπου ως εξής: AM 150 kHz - 30 MHz και FM 87 - 108 MHz). Μου αρέσει (παρά την ύπαρξη του ίντερνετ) να κάνω καλή λήψη σταθμών στα μεσαία και στα βραχέα, ακόμα και στα μακρά! (Aς πούμε "ακροατής ΑΜ" ως χόμπυ). Έχω, μεταξύ άλλων, φορητά ραδιόφωνα Sony, Sangean, Tecsun, Degen και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Θα ήθελα να βρω κάποιον που να ενδιαφέρεται να κάνει μετατροπές, κυρίως αλλαγή φίλτρων με καλύτερα, ρύθμιση ακριβείας με όργανα, μικροβελτιώσεις όπου χρειάζονται. Θα προτιμούσα να του αρέσει όμως και η ακρόαση ως χόμπυ, ώστε να έχει δικές του ιδέες και να τις συμπληρώνει με τις καλές γνώσεις του στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Σημαντικό εδώ να τονίσω ότι δεν είμαι ηλεκτρονικός. Είμαι καθηγητής ξένων γλωσσών (στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει λήψεις ΑΜ και για τη δουλειά μου).
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις συστάσεις σας για το συγκεκριμένο θέμα και για τη βοήθειά σας.

Μάρκος