Γεια σας και από μένα! Έχω βάλει ένα ηχοσηστηματακι στο αμάξι μου αλλα πρόσφατα μου έκαψε τον ενισχυτή απο άγνωστο λόγο.Θα ήθελα λοιπών να μου δώσετε μερικες οδηγίες (αν γινετε) μπας και μπορέσω να τον επισκευάσω μόνος μου.. Γενικά πιάνουν τα χέρια μου και έχω και μερικές γνώσεις από ηλεκτρονικά. Τον ηχο στο αμάξι τον εχω βαλει εδω και ένα χρόνο αλλά ένα ωραίο πρωί καθώς επαιζα ενα ωραιο κομματακι τερμα ξαφνικα αρχισα να μην ακουω μπασο! Στην αρχη νομιζα οτι ετσι ηταν το τραγουδι αλλα δεν άργησα να καταλάβω οτι κατι δεν πηγενε καλα και το έκλεισα. Οταν εφτασα στο σπιτι λεω ας ρίξω μια ματια να δω τι εγινε. Αυτο που παρατήρησα ηταν οτι οταν ανηγα την πήγη(cd-player) ο ενισχυτης αναβόσβηνε συνέχεια και ακουγόταν απο τα ηχεια η εκτόνωση του ρευματος. Την συνδεσμολογια και την εγκατασταση την εχω κανει μονος μου αλλα δεν νομιζω να είναι λάθος. Το μονο που δεν ξέρω ειναι αν εχω κανει βλακεία που εχω βιδώσει τον ενισχυτη πανω στο Sub. Σας παραπέμπω μερικες φοτο του ενυσχυτη να ρίξετε μια ματια και να μου πείτε τι να ξεκινήσω να τσεκάρω με το πολυμετρο. Αν θελετε μπορω να σας ανεβάσω και την καλωδίωση του αυτοκινήτου..Ευχαριστώ πολύ!