Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα στην τηλεόραση.Μου εμφανίζει στην οθόνη σημάδια χρωμάτων. Όπως βλέπετε στην εικόνα.¨Την είχα βγάλει απ την πρίζα για κάμποση ώρα μήπως φτιαχτεί αλλά τίποτα.
Όλα είχαν αρχίσει απ' την στιγμή που αποφάσισα να την συνδέσω με την εξωτερική κεραία που έχω. Επειδή η κεραία αυτή είναι για την τηλεόραση που έχουμε στο σαλόνι εγώ πήγα και ένωσα δεύτερο καλώδιο πάνω σε αυτή, δηλαδή πάνω ακριβώς στο ήδη συνδεδεμένο καλώδιο και το έφερα στο δωμάτιο μου. Επείδή δεν είχα βύσμα να κουμπώσω το καλώδιο στο φισ της τηλεόρασης το έβαλα έτσι πρόχειρα να δοκιμάσω αν δείχνει τουλαχιστον . Έβαλα μέσα σκέτο το κεντρικο καλώδιο (βελόνα) και μου έδειχνε πεντακάθαρα.¨ειπα να το αφήσω έτσι αφου δείχνει . Ρώτησα κάποιον γείτονα αν έχει κάπου πεταμένο βύσμα για την κεραία , και τελικά μου έδωσε , το ένωσα το έβαλα σύνδεσα με scart το video (το οποίο βρίσκεται πολύ κάτω απ την τηλεόραση) και ξαφνικά βλέπω την οθόνη να βγάζει σημάδια χρωμάτων.Βγάζω τη κεραία νομίζοντας ότι φταίει αυτό και πάλι τα ίδια.
Που μπορεί να οφείλεται αυτό ? ? ? πάω να τρελαθώ . Δεν ξέρω πως να το φτιάξω.Μήπως φταίει ότι δεν ένωσα σωστά το βύσμα της κεραίας στο καλώδιο?

Να πείς ότι μαγνητίστηκε η οθόνη απο κάποια άλλη συσκευή εντάξει αλλα δεν έχω καμία άλλη συσκευή δίπλα στην τηλεόραση.Είναι μόνη της . Έλεγξα όλες τις ρυθμίσεις εικόνας της τηλεόρασης και είναι όλα ΟΚ.

Παρακαλώ βοηθήστε με !!!!!

112510142957.jpg