Η οθόνη Βασίλη είναι αυτή. Δεν αγόρασα το αμάξι με την οθόνη. Τα Ibiza έχουν μια 1din πηγή, και από κάτω ένα "σκαφάκι" επίσης 1din για να βάζεις διάφορα μικροπράγματα ή να βάλεις extra το εργοστασιακό CD-changer... Εγώ λοιπόν πριν χρόνια έβγαλα την εργοστασιακή πηγή και το "σκαφάκι", και έβαλα αυτήν την 2din οθόνη.
Η οθόνη λοιπόν παίρνει διάφορα modules για να αυξηθούν οι δυνατότητες της. Πχ έχω πάρει το module του TV-tuner, και το module για το interface της σύνδεσης με iPod. Το module του GPS δε το πήρα γιατί αφενός το 2005 που τα έβαλα όλα αυτά δεν ήταν τόσο διαδομένο το GPS (ελλιπείς χάρτες κτλ) και αφετέρου διάβασα αργότερα πως το module αυτό (της Garmin) δεν εμφανίζει σωστά τους Ελληνικούς χαρακτήρες στους χάρτες.
Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο από την οθόνη. Ακόμη και την έλλειψη υποδοχής για USB ή κάρτες SD κτλ για εύκολη μεταφορά μουσικής την αντισταθμίζει η σύνδεση με iPod που έβαλα. Το μόνο μου παράπονο είναι το μη ταιριαστό χρώμα της οθόνης σε σχέση με τον κόκκινο φωτισμό των οργάνων του Ibiza.
Γι'αυτό σκέφτηκα με την ευκαιρία που έσβησαν τα φωτιζόμενα κουμπάκια να τη βγάλω και να δω μαζί με αυτά και το θέμα του χρώματος του background (αν είναι εφικτό).