Ναι Δημήτρη, θα με βοηθούσες πάρα πολύ αν μου έβρισκες κάποιο τύπο που να είναι συμβατός με τη δική μου (και να είναι διαθέσιμη προς αγορά).

Οι δίσκοι είναι identical στα φυσικά χαρακτηριστικά τους (μάρκα, μοντέλο, μέγεθος, cylinders, sectors, tracks), με τη διαφορά ότι ο δικός μου είναι κατασκευασμένος στην Κίνα, και ο δότης στις Φιλιππίνες. Κατά τα άλλα έχουν διαφορετική μάρκα RAM (η cache τους), FSC η δική μου, Hynix του δότη, και διαφορετικό μοντέλο του επεξεργαστή τους. Για επιπλέον συγκρίσεις μπορείς να δεις τα 2 PCB που πόσταρα στο προηγούμενο ποστ μου.

Βασικά υπάρχουν κάτι πίνακες συμβατότητας όσων αφορά τα PCB δίσκων (σύμφωνα με τους οποίους είναι συγκεκριμένα στοιχεία επάνω στις πλακέτες που τις κάνουν συμβατές μεταξύ τους ή όχι). Δε θυμάμαι όμως που είχα βρει τον πίνακα αυτόν για να το επιβεβαιώσω...

Σχετικά με αυτό που είπες ότι θα μπορούσε το πρόβλημα να είναι αλλού και όχι στην μη συμβατή πλακέτα ή EEPROM, το σκέφτηκα κι εγώ. Απλά η μεταμόσχευση κεφαλών έγινε άψογα, και επίσης το κλικ κλικ που έκαναν οι δικές μου κεφαλές πριν την αλλαγή είναι διαφορετικό από το κλικ κλικ που κάνει τώρα ο δίσκος με τις νέες κεφαλές και την νέα πλακέτα. Τώρα κάνει σαν να προσπαθεί να διαβάσει αλλά να μη μπορεί, ενώ πριν ακουγόταν ξεκάθαρα όπως ένα κλασικό "click of death" (αν άκουγες και τα 2, θα μπορούσες να καταλάβεις τη διαφορά).

Όπως και να έχει δε θέλω να τα παρατήσω τόσο απλά... Θα δοκιμάσω και αυτό με τις EEPROM και μετά βλέπουμε...

Guys σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.