Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 23

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Φίλε Κώστα πολλή Καλησπέρα/Καλημέρα σου! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσένα για την ανταπόκρισή σου.
    Από το μέγεθος των ρωγμών δεν βλέπω να μεταφέρεται και κάποια αξιόλογη θερμότητα από το μάτι στο εμαγιέ.
    Γι'αυτό θα ήθελα να κάνω τη χαζή -πιθανότατα- ερώτηση:
    Μόνο για θέμα διαρροών, μπορώ να βάλω τη στεγανωτική (αντιμουχλική) σιλικόνη; Δεν έχω πρόβλημα να το αφήσω και ένα μήνα αχρησιμοποίητο το μάτι, προκειμένου να δέσει/στεγνώσει καλά/ξεραθεί η σιλικόνη στη θέση της.
    Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θ'αντέξει η ίδια η σιλικόνη και δεν λιώσει από τη θερμότητα του ματιού!
    Επίσης, όπως έγραφα και στο άλλο θέμα μου με το πρόβλημα της γείωσης, δεν βρίσκω ηλεκτρολόγο σε κάποια λογική απόσταση από το σπίτι μου.
    Θα το ξαναψάξω πάντως και αυτό το θέμα και θα σας ενημερώνω!

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για τις ανταποκρίσεις σας!
    Να είσαστε όλοι καλά!

Το avatar του χρήστη pourpou
    Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    λαμια

Προεπιλογή

με κολλες δε θα κανεις τιποτα και δεν αξιζει τον κοπο μιας και η εστια ειναι φθηνη.
    δεν ξερω κατα ποσο πιανουν τα χερια σου παντως αν κλεισεις το ρευμα της κουζινας και ανοιξεις το καπακι το ματι μια βιδα εχει απο κατω στο κεντρο του και βγαινει επανω,μετα βγαζεις ενα ενα τα καλωδια της εστιας και τα βαζεις στην καινουρια στις ιδιες θεσεις,εχει και νουμερα επανω η εστια στην κλεμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DGeorge Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης, όπως έγραφα και στο άλλο θέμα μου με το πρόβλημα της γείωσης, δεν βρίσκω ηλεκτρολόγο σε κάποια λογική απόσταση από το σπίτι μου.
    Σε συνδυασμό με τα πιο προηγούμενα που είπες για κάποιο "στίγμα" δίπλα στο στεφάνι και στο εμαγιέ (που εμείς το αντιληφθήκαμε ως απλή γρατζουνιά από το ραγισμένο στεφάνι ) πέσαμε έξω γιατί μπορεί να πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα γείωσης και είναι σοβαρό . Προς το παρόν απόφευγε να αγγίζεις μεταλλικά μέρη.

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλέ μου φίλε Πέτρο Πολλή Καλημέρα σου!
    Εννοείται πως εξακολουθώ να σ'ευχαριστώ πολύ για τη γνώση και την πείρα σου, που μου προσφέρεις!
    Έχω νεώτερα....
    1/ Η δεύτερη ρωγμή προερχόταν απλώς από εγκεφαλο-οφθαλμολογική μ@λ@κία μου, η οποία αυτή την έβγαλε (τη δεύτερη ρωγμή) από την ανυπαρξία.... Κοινώς, σε απλά Ελληνικά, ΔΕΝ υπάρχει δεύτερη ρωγμή)
    2/ Βρήκα από τον αδελφό μου smartphone συμβατό με W10. Από αυτό είναι και οι δύο φωτό, που θα προσπαθήσω να σας στείλω.
    Ελπίζω να φτάσουν στη σελίδα οι εικόνες, και είναι κατατοπιστικές για εσάς.

Γιώργος
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Δεν είναι καλή ιδέα η σιλικόνη , η αντιμουχλική αν θυμάμαι αντέχει μέχρι 120 βαθμούς , θα πρότεινα αλλαγή , είναι πολύ χαμηλό το κόστος και όπως γράφει και στο #12 αν πιάνουν τα χέρια σου είναι πολύ εύκολη η αντικατάσταση , αν όχι βάλε σιλικόνη αλλά θα πρότεινα να μην τη χρησιμοποιήσεις μέχρι να αντικατασταθεί

Μετρώντας τη διάμετρο , και με τη σπασμένη στεφάνι σαν δείγμα αγοράζεις μία ίδια εστία
    Απλά δες την ισχύ της , (αν η πορσελάνινη κλέμα σύνδεσης έχει καφέ χρώμα, είναι εστία ταχείας)

Τώρα που γράφω είδα και τις Φωτογραφίες που ανέβασες , από ότι φαίνεται , η στεφάνη ακόμη είναι στη θέση της , άρα συγκρατείται , συνήθως όταν ανοίξει το σημείο που ενώνεται , τινάζεται προς τα πάνω εκεί που δεν το περιμένεις
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

6. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον diony για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Κυριακίδης (02-02-19), Papas00zas (02-02-19)

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Απλή, δοκιμαστική απάντηση στο θέμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παίδες πολλή Καλημέρα σας.
    Η ερώτησή μου είναι απλή, σχετικά με αυτό που έγραψε ο φίλος Κώστας 'diony', χαρακτηρίζοντας "φτηνή" την όλη διαδικασία αντικατάστασης:
    Περίπου σε έναν μέσον όρο, πόσο θα το κοστολογούσατε, οι επαγγελματίες;
    Το ρωτάω διότι από έναν, που βρήκα/επικοινώνησα, άκουσα ένα συνολικό κόστος γύρω στα 50Ε.
    Θα το βρίσκατε αξιολογούσατε ως 'φτηνό', 'κανονικό', ή 'ακριβό'.

Γι' αυτό προσπαθούσα, εξ αρχής να σας ρωτήσω μιά πρόχειρη 'τάξη μεγέθους' στο κόστος επισκευής/αντικατάστασης της εστίας.

Βέβαια, ήδη, με έχει "στήσει" δύο φορές... Την πρώτη λόγω Κηδείας συγγενούς του, και τη δεύτερη ότι είναι "εκτός υπηρεσίας" καθώς χτύπησε στο γόνατό του...
    Και τις δύο φορές, έμαθα την ακύρωση του ραντεβού, επειδή του τηλεφώνησα εγώ, αρκετά πριν, για επιβεβαίωση του ραντεβού, ώστε να τον περιμένω!!!
    Με υποψία, ότι αποφεύγει τη συγκεκριμένη εργασία, τον ρώτησα ευθέως αν την ήθελε. Μου απάντησε αμέσως: Μα τι λέτε! Δεν είναι καιροί να χάνουμε δουλειές! Υποθέτω ότι σε καμμιά δεκαριά μέρες -την Παρασκευή, προχθές- ήταν το χτύπημα στο γόνατο, οπότε άρχισα να μετράω μέρες αντίστροφα! Του έχω δώσει και την άνεση να με ειδοποιήσει αυτός τηλεφωνικά, όταν θα είναι λειτουργικ΄λος και πάλι, ώστε να κανονίσουμε -πλέον-= ραντεβού, για την επόμενη-μεθεπόμενη.
    Ευτυχώς που έχω άλλο ένα, ακριβώς ίδιο, μάτι και κάνω τη δουλειά μου προσωρινά. Γι' αυτό και αυτή η άνεση στους χειρισμούς με αυτόν... Όπως και νά'χει όμως, από τη συμπεριφορά του, δεν τον κόβω για αληθινό επαγγελματία. Εσείς πώς θα 'τυο βλέπατε' στη θέση μου;

Όπως κι αν είναι τα πράγματα, σας ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων που ασχολείστε με το θέμα/πρόβλημά μου!
    Να είσαστε όλοι, μα όλοι, καλά!!!!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Το ρωτάω διότι από έναν, που βρήκα/επικοινώνησα, άκουσα ένα συνολικό κόστος γύρω στα 50Ε.
    Θα το βρίσκατε αξιολογούσατε ως 'φτηνό', 'κανονικό', ή 'ακριβό'.
    Τζαμπέ θα έλεγα (πιο κάτω του φθηνού ) δεδομένου αν πάρουμε μέσο όρο κόστους μιας εστίας τα 20 Ε , τα υπόλοιπα 30 θα πάνε υπέρ Δ.Ν.Τ και λοιπούς φόρους 70% υπέρ κράτους .... στο τέλος ο τεχνικός θα μείνει με μια τυρόπιτα στο χέρι .

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

diony (10-02-19)

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μήπως γι'αυτό αναβάλει συνεχώς (2 φορές μέχρι τώρα); Η νεκροψία θα δείξει....

Εννοείται πάλι πως ευχαριστώ για την ανταπόκριση φίλε Πέτρο.
    Καλή Κυριακή και καλή σου Εβδομάδα!

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Συμφωνώ με τον Πέτρο , αν βγάλεις φπα και φορολογία, έξοδα μετακίνησης , καλή είναι η τιμή που σου έδωσε
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-21, 00:53
  2. wilo top s50/4 έσπασε ρυθμιστής στροφων
    από kostasv στο forum Θερμαντικά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-19, 19:15
  3. [Korting] Δεν βγάζει ζεστό αέρα το αεροθερμο της κουζίνα
    από johnpats στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-12-18, 14:59