Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Μέλος
    Όνομα
    Παυλος
    Περιοχή
    Αθηνα ΒΑ

Προεπιλογή HTC DESIRE HD microphone προβλημα

Παίδες καλησπέρα και καλώς σας βρηκα. Μετα απο αποτυχια ριζώματος σε παρακειμενο φορα ειπα να φορτωθω εδω μπας και μου λυσετε εσεις καποια υπαρξιακα που εχω.

Στο προκειμενο. Εχω το παραπάνω τηλ. Το 2012 αναγκαστηκα να αλλαξω την οθονη του . Την τοποθετησα λοιπον ανοιξα το τηλ και ολα δειχναν καλα. Ελα μου ντε που δεν ηταν . Η γυναικα μου μου δήλωσε ότι δεν την ακουγανε καθόλου. Σκεφτηκα ότι κάτι ειχα κάνει λάθος και ετσι ανοιξα το τηλ. συνολικα 7 φορες χωρις ομως να μπορώ να καταλάβω τι συνεβαινε. Το μικροφωνο εδειχνε να υπολειτουργει με αποτελεσμα να μην ακουγεσαι καθόλου ασχετα με το τι ρυθμισεις έκανες στο τηλ . Ενα καλο σημάδι ήταν ότι όταν πιεζα το τηλ ( φυσική πιεση ) στο σημειο του μικροφωνου εδειχνε ότι λειτουργουσε.

Εν πάσι περιπτώση αποφάσισα να ξανασχοληθω μπας και βγάλω ακρη. Το ανοιξα το φωτογραφισα και εδώ ειμαστε

Το μικροφωνο ειναι αυτο το χρυσο με την τρυπα.

απο την αλλη πλευρά ( μπορει να ειναι και ασχετο ) παρατήρησα αυτο το μαυρισμενο πραγματάκι.

Η απορία μου εχει ως εξής . Το μικροφωνο εχει απο κάτω τεσσερις επαφες΄. Εφόσον δεν μπάινει κολητηρι απο κάτω πώς ειναι δυνατον να το ξεκολήσεις και να το αλλαξεις ?

Υπάρχει τροπος να καταλάβω εγώ αν ειναι οντως χαλασμενο ? Προτεινετε κάτι ? ΑΝ και δνε ειναι στην δεοντολογια του φορα αυτουνου μπορει κάποιος να αναλαβει να το αποκολησει και να το αντικαταστησει ?

Να ειστε καλα.

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Φίλε μου με εργαλεία για συμβατικά εξαρτήματα, (through hole), π.χ. κολλητήρι, δεν επισκευάζονται πλακέτες κινητών εκτός από πολύ συγκεκριμένα εξαρτήματα. Για να το αφαιρέσεις αυτό θέλεις έναν σταθμό θερμού αέρα με το κατάλληλο nozzle.

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον manolo για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Gaou (17-03-15)

Μέλος
    Όνομα
    Παυλος
    Περιοχή
    Αθηνα ΒΑ

Προεπιλογή

απευθύνθηκα σε καταλληλη εταιρία στο πειραια ρωτώντας τους άν μπορώ να τους το στειλω λυμενο καθότι το κινητο ειναι βίδες . η αληθεια ειναι ότι φοβάμαι ότι άμα τους το στειλω ετσι θα με κράξουν ( κοινώς θα φάω πορτα μεσω υψηλης τιμής ) οπότε πρεπει να το δέσω και το σιχαινομαι αυτο....!

ευχαριστω για τις υποδειξεις.

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] HTC Desire X
    από cyclone στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-13, 22:33
  2. Nokia 6600 microphone
    από shoco στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-12, 20:44
  3. HTC Desire αλλαγή SMD
    από jtb στο forum Τηλέφωνα & GPS