Παίδες καλησπέρα και καλώς σας βρηκα. Μετα απο αποτυχια ριζώματος σε παρακειμενο φορα ειπα να φορτωθω εδω μπας και μου λυσετε εσεις καποια υπαρξιακα που εχω.
Στο προκειμενο. Εχω το παραπάνω τηλ. Το 2012 αναγκαστηκα να αλλαξω την οθονη του . Την τοποθετησα λοιπον ανοιξα το τηλ και ολα δειχναν καλα. Ελα μου ντε που δεν ηταν . Η γυναικα μου μου δήλωσε ότι δεν την ακουγανε καθόλου. Σκεφτηκα ότι κάτι ειχα κάνει λάθος και ετσι ανοιξα το τηλ. συνολικα 7 φορες χωρις ομως να μπορώ να καταλάβω τι συνεβαινε. Το μικροφωνο εδειχνε να υπολειτουργει με αποτελεσμα να μην ακουγεσαι καθόλου ασχετα με το τι ρυθμισεις έκανες στο τηλ . Ενα καλο σημάδι ήταν ότι όταν πιεζα το τηλ ( φυσική πιεση ) στο σημειο του μικροφωνου εδειχνε ότι λειτουργουσε.
Εν πάσι περιπτώση αποφάσισα να ξανασχοληθω μπας και βγάλω ακρη. Το ανοιξα το φωτογραφισα και εδώ ειμαστε
Το μικροφωνο ειναι αυτο το χρυσο με την τρυπα.
απο την αλλη πλευρά ( μπορει να ειναι και ασχετο ) παρατήρησα αυτο το μαυρισμενο πραγματάκι.
Η απορία μου εχει ως εξής . Το μικροφωνο εχει απο κάτω τεσσερις επαφες΄. Εφόσον δεν μπάινει κολητηρι απο κάτω πώς ειναι δυνατον να το ξεκολήσεις και να το αλλαξεις ?
Υπάρχει τροπος να καταλάβω εγώ αν ειναι οντως χαλασμενο ? Προτεινετε κάτι ? ΑΝ και δνε ειναι στην δεοντολογια του φορα αυτουνου μπορει κάποιος να αναλαβει να το αποκολησει και να το αντικαταστησει ?
Να ειστε καλα.