Γεια σας !
SAMSUNG GT E1150 παλιο μοντελο με το αναδιπλωμενο καπακι . Εχει μεγαλη συναισθηματικη αξια !
μετα απο πτωση του η οθονη δεν δειχνει τιποτα ! δεν εχει σπασει ουτε εχει ραγισει η οθονη ουτε καποιο αλλο σημειο στο κινητο!!. τα πληκτρα φωτιζουν κανονικα ! Η Ενεργοποιηση και απενεργοποιηση γινεται κανονικα ! Οταν το ανοιξα βρηκα την συνδεση (ζελατινα καλωδιο που συνδεεται κουμπωτα οπως το βλεπετε πανω δεξια)απο πλακετα στην οθονη κομενη. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καταστημα με ανταλακτικα κινητων ωστε να προμηθευτω το ανταλακτικο? Οι φωτογραφιες θα σας διευκολυνουν για ποιο πραγμα σας γραφω!
Σας ευχαριστω!!
Φιλε Χρήστο οπως φαινεται καθαρα στις φωτος εχει σπασει και το σημειο που συγκρατει το ¨μεντεσέ¨ της συσκευης. Απο οπως το βλεπω ακομα κ αν αλλαξεις το φλεξ που κόπηκε , σε μερικα ανοιγματα - κλεισιματα θα φυγει απο τη θεση του και θα σου το ξανακοψει. Γνωμη μου , πανε αγορασε ενα καινουριο , και ενας λογος παραπανω το οτι η αξια του ειναι το πολυ 30ε.
Βρηκα ανταλακτικο το οποιο κουμπωσε κανονικα και στις δυο μερις στο πληκτρολογιο και την οθονη. Αλλα τωρα ενεργοποιητε αι η δονηση χωρις να αναβει καθολου.Μαλλον δεν ειναι συμβατο .Καποια ιδεα μεχρι να το αφησω?