Εφόσον οι πίσω εστίες δουλεύουν κανονικά ξεκίνα από την κλέμα σύνδεσης παροχής είναι κάτω από την τράπεζα και έχει καπάκι προστατευτικό ,έλεγξε για χαλαρή γέφυρα χάλκινη ή καμένο καλώδιο ουδετέρου θα βρεις κάτι παρόμοιο με την εικόνα που σου έστειλα
Εφόσον οι πίσω εστίες δουλεύουν κανονικά ξεκίνα από την κλέμα σύνδεσης παροχής είναι κάτω από την τράπεζα και έχει καπάκι προστατευτικό ,έλεγξε για χαλαρή γέφυρα χάλκινη ή καμένο καλώδιο ουδετέρου θα βρεις κάτι παρόμοιο με την εικόνα που σου έστειλα
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
ΣΚΛΗΚΟΣ (24-02-16)
Βγάλε και καμιά φωτογραφία καθαρή αν μπορέσεις και ανέβασε να δούμε
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Φιλε diony ....ήταν ακριβως οτι μου ειπες....το ενα καλωδιο στην κλεμα παροχης της κουζινας ειχε μαυρισει λιγο και δεν "παταγε"....
η βλαβη αποκατασταθηκε.... μου εσωσες παρα πολυ χρονο και αγχος......
το ευχαριστώ, ειναι πολυ λιγο, για την διαθεση και τη βοηθεια που μου προσφερες και σε μια περιοδο "τρελλας" -για μενα- λογω μετακομισης....
να εισαι παντα καλα...
και εσύ να είσαι καλά φίλε μου , η θέληση και ο κόπος σου ανταμείφτηκαν